Jас само дадов свое мислење, впрочем овде сме сите за да кажеме што мислиме, инаку секој има право да прави што сака со својот живот а ти нема потреба толку да се вознемируваш .
Ако според годините може татко да ви биде, не знам што да кажам. Друга работа 17 годишно девојче и 40 годишен маж да жално е.
Такво нешто би било против сите инстикти и закони на природата,нема маж поготово 40 годишник кој не би плеснал 20 годишна девојка.Во гените ни е запишано дека млада женка раѓа здрави младенчиња и тоа е врежано уште од времето кога сме виселе по гранките. Да не бидам погрешно сватен сосема е погрешна и неисправна педофилија , но секс помеѓу две здрави сексуално созреани свесни личности.... Е сеа фејк морал и продавање на пуфки за да се добие на поени кај “моралистите“ тоа е веќе нешто друго.
So povozrasen od mene samo ako razlikata e do 10 god, poveke od toa ne. I se razbira tuka se opfaka i sto se toj ponuduva, ako e samo za obicno ( misionerka) i toa ne prifakam
хахахахаа..кај ми ги измисли бе 70 год....па тогаш раце ке ми се тресат а не на лаптоп па да пишувамкој ми те прелажа
Ааа па јас мислев ти си вистинската Баба Рада , ама очигледно си лажна , и не збори така Баба Рада на скоро 70 години водеше емисија на ТВ, тебе ќе те има на форумов и на тие години, сигурен сум .
Несакам секс со повозрасен, ако се мисли околку и над 30, 40 нема шанси. Секс би имала само со дечко ми и со никој друг.
jas imam 29 a maz mi 41...vo brak sme 10 god, sex na nivou, sum imala pred nego i drugi ama bea samo kolku da go butnat i da si gi ispraznat mad..ta ,postar ke te napravi da se osekas ko na 7mo nebo, dali deka mojov e mladolik i sega na 40 lici ko za 30, ramen stomak
Јас не би. Да е постар година, две до 5 е ок... ама ако има голема разлика во годините нема шанси. И не се согласувам дека ако е постар е сигурно посикусен. Постариот да, имал повеќе време да стекне искуство ама дали го потрошил времето на стекнување сексуално искуство е знак прашалник. Мислејќи дека со тоа што е постар е искусен можеш и да се зафркнеш и за џабе да се из*беш со некој хаха
Na rakata ne se site prsti isti neli...pa i site postari nemaat isto cuvstvo za takov vid na zadovoluvanje..no pogolemi se sansite da se posvetat na licnosta do sebe(pomlada neli ? ) i dai pruzat poveke vo delot za paznjata,vnimanieto,vodenjeto ljubov,EROTIKATA.....
Se si mislam deka zelbata na zenskite za sex so postar se na isto ramniste so zelbata na maskite za sex so pomlada..no ne sretnav tema na koja maskite bi mozele da si go kazat toa..