Е јас веќе не гледам некои само за провод Не можам да им го издржам ...темпото А не барам ни за мажење Најдобро никаков да не барам Патем, еден грк деновиве ми се врти околу... има мислам 38 леле мајко е
Си легнуваш на брашното хохохохо Мене ми се мнооогу секси униформирани мажи 35-40 годишни. Јас не барам де никаков, имам партнер Ама око е дадено за гледање...
Море сакам и млад и постар хаха секој си има нешто посебно. До брзо време имав десет млаџи и топ.....сега имам десет постар и пак топ. И шо викаш умиформирани уф уфф.....
Како што веќе споменав во темата со разлика во годините со партнерот сме разлика 13 години, јас имам 26 а тој 39. Сексот ни е феноменален! Не би го менувала за никој. Прекрасно ни е.
Јас имам 29 години, и би имал со повозрасна жена, баш би сакал да видам што би можела да ме научи. Само да не биде премногу стара
Ama temava se odnesuva na seks so povozrasen mazh (dali ste imale ili dali bi imale), zatoa, zamolen si od administrator da se izjasnish po prashanjeto.
Здраво дечки, Да ви кажам имам другарка која и се допаѓаше еден постар,другарка ми е 15 години,а тој беше 37 години,дали може да ми дадете совет,јас и кажувам дека не е тој за неа дека многу е стар,но таа мислам дека сака да има нешто повеќе со него. Кажете мислење за ова?
Кажи и' дека тој ќе оди во затвор и нека си ја олади главата малце, на 15 навистина има попаметни работи за правење.
Кажи и да не се глупира разликата во години е преголема, тој ќе заврши во затвор...не само што ќе си го уништи животот, дали помислила што ако остане бремена. Боже сачувај со какви размислувања на 15 години. Страшно !!!
Нема што да се размислува околу ова. Не знам само како на таа возраст може такво нешто да им падне на ум на денешниве деца. А и тој ако е нормален во паметот и нема намера да оди зад решетки нема ни да ја погледне. Е сега ако планира да ја почека да стане полнолетна, тоа си е друга работа.
Знам,јас и се скарав на неа,бидејќи колку пати незнам веќе по ред ја советував да не го сака него...немам зборови
Убаво си ја посоветувала, сепак ти си се обидела а понатаму нејзин си е изборот. Секако дека нема да ја врзеш со ланци за да ја спречиш. Но ти не напомена какво е расположението на типот, ако воопшто имаш сознанија околу тоа? Можеби тој и нема никаква врска со сето ова туку другарката само си ги има увртено во глава тие фантазии. Многу често се случува незрели тинејџерки да се затрескаат во некој кој воопшто не е соодветен за нив и да си направат еден куп филмови во главата. Тоа не значи дека нешто ќе се случи, можеби тој нема поим за сето ова па само слатко би се изнасмеал доколку дознае.
И ја имам ваква другарка, што на 17 години се плеткаше со 30 и кусур годишен. Пробував да ја предомислам, но таа се оддалечи од мене. Тој беше женет и со деца подле тоа ја откачи. Таа продолжи да се гледа исклучиво со постари мажи, често женети. И на крај и самста се омажи со постар. Нема совет. Нека си живее како сака. Само не ми е јасно како мажине можат со деца. Болно е.
Не ја знаеме неговата улога тука @Outlook . Можда човекот нема поима. Имав и јас една од 16 се вљуби во еден од 30+ ама овој и' рече - и јас исто чувствувам, но додека не наполниш 18 - ништо Кога она наполни 18 се венчаа.
Јас не го оправдувам ова!!!! Каде се родителите за нивната ќерка! Да не го оправдуваат ова што нивната ќерка сака да има се*с со 30+. На што личи ова? Тој треба да биде ставен во затвор,а не сеуште да сака да има се*с со мало девојче која сеуште се развива,расте,можеби таа само се зафркава бидејќи нели ние сепак сме во едно несериозни тинејџерски денови. Еве и јас имам 15 години,но воопшто не мислам такво нешто,буквално на памет не ми паѓа... Немам зборови...
Девојчево си бара втор татко или како? Разликата е огромна,плус малолетна На 15 години сакала нешто повеќе со некој што има 37