Јаа све генерациски ми беа Се прашувам дали постои некој 50+ што би можел да задоволи некоја подобро од некој 25 годишен или тоа е само илузија
Сум била и со 10 години помал и 10 постар.. ама и тој и тој си беа топ. Така да годините немат врска. Искуството си го прави своето
За машки 54+ велат стара пушка е знаеш кога ке пукне, а за женски 54+ па се знае некое машко сто е 40/45 + е тогаш е тоа нешто убаво.
Ам стара пушка некогаш ке пукне некогаш не , како руски рулет Прашањето ми е дали им функционира сексуалниот живот , дали имаат редовен сексуален живот
Најверојатно на поголем процент им функционира, али тоа треба да се проба, оние што се радознали можеби ке бидат изненадени итоа мн. пријатно доколку сакаат промена и искуство.
Женет да не е случајно?Ист пример знам. Добро сфаќам да не привлекуваат машки постари, имам бифши од 18 год. Ама над 30 и кусур години бре ало татко може да ви биде.Која ви е поентата со такви?Да ве возат по коли да трошат пола плата на вас смешки.На нив пола живот им е изживеан а со се мафтаат за да им помине времето и да не продолжувам натаму.Гадни децата да си ги фатите со некој што се 20год разлика па да видам како е.