Не ги потценувајте дедовците, и мене ми беше порано чудно, ама со работава запознав МНОГУ 70+ сексуално активни дедовци Мада, јас кога ќе помислам на секс со повозрасен, замислувам некој згоден џандар до макс. 45 години Јас имам скоро 30, па некако не ми делува толку трагично, може на 35 ќе замислувам некој до 50... после мене ќе ме замислуваат во секс со повозрасна Спојлер или ќе си пишувам во тема секс со помладичок...
Не секогаш не е генерално правило дека не можат нормално е дека не се потентни како што биле на 20 или 30 години, исто е и кај жените, со годините се' помалку се лачи тестостерон/естроген.
A sto ako pomlada ne e iskusna? Ke se nauci. Sekako ako znaes ke ja naucis ti, a ako neznaes ke ides so povozrasna da te uci.. se znae za zensko kolku pomlada tolku podobro, pa vie kako sakate.
Vo pravo si, se se uci. Bidejki seksot e fantazija kojaa treba da ja pretocis o praksa i obostrano da sorabotuvate. A sto ako ednata osoba edno sakat a drugata drugo sakat. Sto togas.
Со ова на мерак ме ставивте Ми се пушта еден 50+ и многу ме копка љубопитноста Би сакала да пробам дали функционираа, но кога би ја видела таа кожа со брчкишта , свисната кожа , белите влакна би ми се згрозило и ке си заминам
Околу 50тина години не се толку стари и запуштени како што си замислила Зависи од човекот...Некој и на 20 години не води грижа за хигиена и тело, а некој и на 70 си е среден и атлетичен. И јас познавам мажи што добиле деца на 50+ години. Јас би во фантазии со Џорџ Клуни (над 50 години има) Во реалност со некој над и околу 50, само кога и јас ќе имам околу 50 На оваа моментална возраст- ноп ноп ноп. Ми текнува во средно една соученичка имаше многу јак татко...Харизматичен, привлечен, разведен...Па сите се зезавме зад нејзин грб, ама една ученичка навистина реши да го заведува па често одеше кај нив за да вежбаат заедно со ќерка му И ден денес не знаеме дали нешто се десило или не. Човекот беше машка вериза на Stifler's mom
Кога се вели повозрасен/а ипак треба да се знае колку години е таа разлика помеѓу оние кои се сексаат па за да спаѓа некој у група на возрасен..мислам дека над 10год разлика треба да се смета у секс со повозрасен/а... 18 со 28, 28 со 38....и далје... Моментално јас да би имал шанса би пробал со повозрасна..а кога ќе остареме белким ќе бидеме како Клуни па тогаш помлади ќе сакаат со нас повозрасни..
Taka e brat. Nie, zboruvam za meni mozeme da probame i so pomlada i so povozrasnaa zosto da ne. Iskustvoto vo seksanjeto treba da go spodelis so nekoja se razbira dokolku saka, a gi lma mnogu, a ne da go cuvas za sebe onaka egoisticki.
Nikako stedenje. Dokolku smetame deka alatot nema da ne izdade moze da terame 200 na sat. Ili pak dokolku ne sme sigurni vo nego podobro da ne pocnuvame, oti ke ne zastrami.
Највеќе до 6/7 години. ПОВЕЌЕ нема шанси. Замислите 18-19 годишна девојка да оди со 40-50 годишни мажи-СТРАШНО. А доста ги има такви.. Е сега "постарите" жени од 30-35 години се за оние од 40.
А што е стрсшно? Има машки особи, воедно и женски кои имаат 40-50 год. и изгледаат како да имаат 30-35 год. Има луѓе што се зчувани физички, а имаат и потенијал.
Секс со повозрасен - секогаш е мој избор. Знае што сака, знае да те задоволи, знае да те прочита... Ти ја знае фантазијата и ја остварува на сите начини! Палци горе !