Сум имала дечко кој беше десет години постар од мене. Преубаво ми беше со него, само убави спомени имам. Кога бев со него се чувствував заштитено. И во кревет ни беше супер, незнам дали беше тоа заради неговото искуство или заради нешто друго... Ама прекрасно ми беше со него.
Ја сум извесен (подолг) период без дечко. Сама сум си крива за тоа зашто пребирам многу. И од што пребирам и сакам такви манекени (што скокаат од цвет на цвет) сама ќе си останам на крај Али темава е секс со повозрасен и да ви кажам малце фалеше да го направам тоа со еден доста доста повозрасен кој долго време ми се бута. Збудалев бре веќе. Среќа стиснав заби и си купив вибратор вчера, па си ги смирив хормоните... сега ќе видиме до кога ќе трае смирувачкиот ефект на вибраторот
него чудно ми е малку кога ќе кажете: ако е 5 години повозрасен од мене може. А ако е 6 години повозрасен? Може ќе прогледате низ прсти јас, зависи од привлечност, каква е ситуацијата, атмосферата и сл
Jaс разбирам фантазија секс со ај десет години постар петнаесет максимум не е страшно, ама со ептен повозрасен? Па јас знам врснички кои се палат на пеесет годишни шо ги виделе на улица, професори, комшии или нешто друго таму па уште си кажуваат а да ви кажам мене не ми е баш нормално да знам некоја на мои години дека се пали на пример на татко ми исто ко што не е нормално јас да се палам на врсници на татко ми мислам
Ако се работи за некоја година и не е така страшно ,ама ако има огромна разлика ,побрзо би му рекла чиче ,оди купи си вијагра отколку да легнам со него! Среќа што бебава моја ми е врсниче ,инаку воопшто ,ама воопшто не сакам постари мажи ,не повеќе од 3-4 години и многу ми е чудно некој ко ќе рече демек постар бил,позрел ,поискусен...Нема врска ,до карактерот е... Вкусови ,јбг...
дефинитивно секс со повозрасен... во поголемиот број случаи станува збор за добро совладана техника.. чест на исклучоци кај помладите..
Е да бе Некој вампир 15 години постар од мене ,да ми се распадни среде секс и тоа во мојата внатрешност Ениуеј ,си стојам на моето помладичко
Па не знам баш дали 36 годишен е престарен за да му се распадне во твојатавнатрешност Инаку јас си преферирам постари.
Ова е еден од појаките бисери на Марчелина . Ќе има и она еден ден 36 па ќе се сети што пишала . Пс. Марчелина нема лутење, морав .
Сега 10 години постар па и ај у најмала рака 15 па и па, ама има разлика .. Ние ако имаме 30 со некој 45 годишен .... Хеееел нооооу Мислам ипак дека нема некоја разлика за сексот кој колку години има и независи од тоа квалитетот на самиот секс .Можи има некој на 30 и нешо години па неискусен и шо ? Сме го онаквале ежот моментот хахах Што се однаса до мене да бидам со некој повозрасен заради тоа не би... Ако се работи за врска со таков во ред е , ама заради искуства или квалитет ноу тенкс
Абе има 36 годишни што изгледаат ко за 20 ,има исти такви што изгледаат ко за 50 ,арно ама тој годинчињата си ги има ,па како сака нека изгледа Мое гледиште ,што секако нема да го промени светот на подобро
Видете ваму чеда Божји ,јас фино лепо си се изјаснив на мој начин и не ви се лутам ама ич за ништо. Е сега ,секако дека не мислев буквално дека ТОЈ 36-годишен мој потенцијален е**ч ќе ми се распадне во Кита моја ,освен ,нели ,ако она не излачи некоја каустична материја ,да бидеме начисто. Тоа што користам метафори со цел да направам смеа не треба да го пецка никого ,кој со кого сака нека се секса ,мене ич не ми менува А јас ко ќе имам 36 години ,сигурно нема да се наложам на некое 20 годишно бебенце па да се траскам од земја оти не сум му врсничка и тако даље. Нели за вкусови не се дискутира ,што е тука нејасно? Демократија ,секој има право да кажи што му лежи на душа и да кл**ни што му лежи под него
За мене нормално е дечкото да биде 2-3 години постар повеке не бидејки мислам дека и поубаво, да бидеш со некој, што има години колку тебе, бидејки ке имате повеке заднички теми за разговор.
Марчелин можеби сакаше да не насмееш, ама мене не ми беа воопшто смешни овие изнасилени смајлиња . Јас преферирам секс со повозрасен затоа што е поискусен и нема потреба да му “цртам“ што да прави и како. Еднаш, на времето имав помал дечко, и го учев да се бакнува, додека да ме освои беше опасен а после не можевме да се сконтаме и од тогаш помали машки- не, не п.с под повозрасен не мислам некој кој што може да ми биде татко
Па не смеј се ако ти се изнасилени смајлињата ,мое право си е да го кажувам она што го мислам на мој оригинален начин . Кој како сака нека ме сфати ,негово си е ,не замерувам на никој ,без гајле. Ако ти не можеш да го сфатиш мојот начин не си приморана да се смееш ,мојот стил е еден ,твојот друг ,јас се осеќам за и тоа го ставам. И не секогаш важи правилото дека ако е постар е поискусен ,има типци кои ја ситнат триесетката а немаат ни допрено девојка. Поздравче!
Јас колку што сфаќам темава е поставена за видно повозрасен 50-60 годишен ако не се лажам, значи не дури сум на овие години никогаш не би била со некој сед, полн со брчки 50-60 годишен, прифаќам развиено машко тело и лице на кое е сеуште видлива младоста, значи ако не се работи за таква разлика би прифатила повозрасен-да, а како што реков постар, средовечен-не па исто и со помал од мене не би