Прво гледам дека имате погрешно мислење за постарите мажи дека не ги бива за секс итн. Јас не можам да зборувам од лично искуство затоа што немам доволно години но знам дека мажите до 60 функционураат сите ок, над 60 процентот пага, но има мажи и над 70 кои се сеуште во форма. Една предност за жените е што повозрасните мажи се поиздрживи и кај нив е помал процентот на прерана ејакулација. Мене од секогаш ме привлекуваче повозрасни жени уште од самиот почеток кога ја откривав мојата сексуалност. Не сум имал прилика да бидам со некоја драстично повозрасна од мене но сум имал желба, мислам дека постарите жени посебно оние +50 знаат да бидат ите како сексипилно да зрачат со некоја посебна еротичност..... ако имам право да бирам секогаш би избрал повозрасна, иако општествово нр е такво какво што е каде различностите се баш добро прифатени. Замисли мајка ми да дознае дека јас сум во врска со некоја на нејзина возраст, па ќе се откаже од мене јавно, ќе ме исели од дома.
Sum bil so 15 god povozrasna dama i custvoto bese fenomenalno i taa bese prezadovolna od zabavata vo krevet
22 години имаш? Може ли некој да ми ја објасни фасцинацијата на (скоро) тинејџери, мажи, со возрасни жени?
Нема, `22 е роден Спојлер Мала шала се надеваме не се лутиш @Baki22 Постара кокошка подобра супа, но велат како стареат луѓето почнуваат да се преоринетираат повеќе кон пилешко...
Баки брат само правам една анализа - годишен сооднос на сексуални партнери. Ништо лично, кажи ги годинките, не ми квари истражување
Мхм... да очекувам маж ми да ме замени со некоја од 20? Не е битно, ме интересира што ти е привлечно. Ти бе! Си бил некогаш на форум? Па не можам секое прашање да ти го расцепкувам на милиони потпрашања. Не те напаѓа никој, одговарај нормално, ако сакаш, ако не, не одговарај воопшто.
шо знаеш можеби маж ти се плаши жена му да не го замени за некој 20 годишен пастув? (пастув е веројатно вид мутирано пиле)
Eve jas ke ti objasnam. Jas kako student na 22 god.vozrast imav seks so poveke od duplo povozrasna osoba od mene. Taa imase 46 god. Ubavo cuvstvo v krevet so dama koja znaese sto pravi I sto saka vo seksot. Za mene toa bese I ostana nezaboravno dozivuvanje, seks so vistinska, prava dama. Zboruvam za osoba koja bese povozrasna I ne mi pretstavuvase nikakov problem sto bese povozrasna, a jas duplo pomlad. Nekoj osobi gledam pisuvaat razno razni raboti, na pr. nabrckana koza, beli vlakna, nasdekade strii, celulit I sl. raboti. Da gi potsetam deka ima dobro oddrzani dami I maski osobi koi na 40 ili 50 god. fizicki izgledaat kako da imaat 30 god., koi si ja znaat rabotata na poleto na seksot.
@WildMk аааа чим така готово, потрошен материјал си ти штом си стигнала до тој стадиум. А нивните пивски стомаци и виснати гради нам пак ни се ултра секси.
Mozebi nekoj pomlad od tebe te obozava takva kakva sto si. Zato ne se sekiraj voopsto, sto e tvoe ke si dojde. Nikogas ne se znae kaj lezi zajakot.