Има нешто сексипилно во постариве мажи (35-40) делуваат поискусно и посамоуверено и нормално ако се средени физички, не се сите возрасни мажи запуштени во изглед.
По стар до 35 поарно со таков отколку со дете што после муабети по градо ќе испоизлезат мани тоа може и некоја глупост да се деси со неискусен, така сакам постар, поискусен, самоуверен
Јас сум 35 и воопшто не мислам дека спаѓам во категорија стари мажи, баш напротив мислам дека сум во најдобрите години за многу работи, вклучувачи го тука и сексот.
Не од исти причини како ти, ама и јас сакам постари. Во животов не сум била со помал од мене, и никогаш нема да бидам.
Не мора да значи дека сите се како што даде опис. Има некои што имаат 35+ и се многу посредени од оние на 25+.
ДА, за секс со повозрасен. Јас пре би имала секс со некој кој е постар 10 години на пример од мене, него ли 10 години помал. И да, не сите повозрасни мажи личат на чичковци.
Леле бе деца по колку години имате? Вика постари од 35 години Во врска со темава , порано повеќе ме привлекуваа по стари од мене,нај голема разлика што сум била со некој е 7год. што според мене и не е баш некоја голема разлика. Сепак мислам годините се само бројка, џабе е и да се врсници ако нема никаква хемија меѓу партнерите.