Ја би да не се мажам повеќе, ама да имам повозрасни... и не мора да се многу држечи, секогаш наоѓам привлечност кај чудни типови
Dosega 80% od zenive so sum bil so bea minimum 10 godini povozrasni od mene, neli vikaat vinoto so postaro poskapo
Sum bil so postara od mene i mislam deka mn e podobro bese mnogu poveke iskusna, a sum bil i so pomlada koja sto bese totalno neiskusna vi seksot pa sega vie pogodete koja e podobra
I spored moje iskustvo definitivno piskusni se postarite zeni ama I mladite ne se losi do tolku so si rekol ti
Pa za de ne vlezam vo detali vozrasninte go imaat toa so ja go baram vo sexot za razlika od pomladite so posle nekoe vreme go dobivaat toa so ja go baram
Pa licno vo mojot slucaj: Koga stanuva zbor za oralen seks postara poiskisna mnogu, opsto za pozi vo seksot so pomlada obicno e dojdi nad mene i butaj a so postara i posikusna poveke pozi poveke eksperimenti i inovativni i drugi raboti da ne nabrojuvam
Па поентата е во детали, тоа те прашувам. Која е разликата? Еве, ќе се земам себе си за пример. И на 18 и на 40, исто сакам различни пози, и на 18 и на 40 исто пружав орален секс. Ако го сакаш сексот, знаеш да уживаш во него, и можеш да се опуштиш, возраста не прави разлика. Може единствено имало разлика првите неколку месеци кога сум почнала да имам секс.. додека да се 'уходам' во некои работи. Ама за година дена од првиот секс.. јухууу.
Кажав веќе, дека првите неколку месеци, ми требаше да се 'уходам', ама девојка која барем година дена е сексуално активна и која ужива во сексот, тогаш, добра е во кревет. Со нагласок на: За да ужива, треба да не се срами од своето тело и од самиот секс.
poveketo detail ti odgovoril Magionicarot, iplus od toa e so postarite se po otvoreni za sex bez obvrska za razlika so pomladite koj sto sakaat romantika setanje ova ona (barem vo moj slucaj e taka ne vikam za site)