1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со повозрасен

Дискусија во 'Секс' започната од bubicko, 15 март 2011.

1. Candy20

Candy20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    65
    Зборувам за 28годишен и беше прекрасно чувство. Штета што работите не излегоа како што и двајцата идеализиравме ама тоа беше едно прекрасно искуство за мене :inlove:

На mackica-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Како и многу за работи во животот, и тука станува збор за вкус. Не би требало да има контрење и препукување. Неможам да се замислам во кревет со некој моја генерација, или пак недајбоже помал :^) Не дека ми се чудни просечните луѓе кои се сексаат со партнери соодветни на нивна возраст, ама мене лично јас неможам да се замислам така. Би се осетила како педофил, крајно непријатно.
    Не сум легнала со дедо ама најстариот со кој сум водела љубов ми ги имаше дупло годините. Не изгледаше за толку. Никогаш не зажалив.
    Не дека имам фетиш кон доодени. Не би спиела со некој кој има расипана бешика и висната кожа. Не ме влечи ни објаснувањето дека старите се поискусни. Но мене ми одговара. И за врска и за секс. Некако на иста бранова должина сме...ментално.

На Mekica и mackica-1 им се допаѓа ова.
  3. Wellness.girl81

Wellness.girl81 Активен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2012
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    17
    Се зависи од човекот. Годините воопшто не се важни. Кога бев помлада 5-6 години постар ми беше границата, но тогаш бев мала и разликата се познаваше како врвеа годините и границата растеше. На крај на свои 24 години ме освои 36 годишен маж. Ме освои неговиот шарм, разговорот сериозноста, искуството од животот. После поминати 2 години со него, од кои последната помина во пекол, се повлеков од билокакви врски цели две години. За на крај на свои 28 години да ме освои дечко од 26 години. Мене? Девојка која не се ни дружеше со врсници а камо ли помали. Но иако помал имаше се на мене што ми треба. Денеска веќе и заборавам дека е помал од мене, воопшто не ми е важно. Заедно сме повеќе од три години и овој дечко кој е помал од мене ми ги исполни сите желби, фантазии и соништа.

На smeshkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    523
    Aхххх да си имав некоја година плус :$ Што си имам едно секси професорче абе абее.... :wasntme:
    Ај може за некоја година :P секако ако е исто згоден и секси како што е сега :wasntme:

5. Pubu-bubu

Pubu-bubu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    41
    зошто ми е возрасен кога си имам младо мевце :D никогаш не сум сакала со возрасен,незнам оти ,ниту пак сум фантазирала...

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.107
    Допаѓања:
    155.772
    Ќе се повикам на постот од СДК што го пишав пред некој час.

Постар,рили?! Сите цуци што ги познавам,а имаа вакви обиди...беа опасни комплекси и фадр ишјус у прашање. Ама не можам да ви објаснам кои психоделии се во прашање. Не велам дека сите се исти, ама од околина...што да ви расправам?! Што?! Ужасии...
    Мислам...ок,и мене ми одговара повозрасен,ама дефинирај повозрасен. 3 до 5-6 години,ајде...ама колку е тоа повозрасен?! Дупло?! Да не се лажеме,ама не... од многу,МНОГУ причини.
    Најлејм изговор е тоа,се осеќам повозрасно. Леба ти,како?! Особено па за секс...а не па за врска... Па уште врска,врскиште што да ти кажам. Тој ја расте човече. Једини кои го имаат тоа право, се вашите родители и никој друг.
    И јас се осеќам повозрасно ама коа кажувам куот од хау ај мет јор мадр или го имитирам сунѓерот Боб (а многу сакам,зошто ми е дебилен и смешен! :!: ) или денсам по гаќи на кревет и му тресам глупости, тој чичко навистина не знам како би се исхендлал со тоа... Уствари кога ќе се замислам, цел живот ќе бидам ваква хмммм...неврмајнд!
    Ни-ка-ко! И искрена да бидам, може да кажам некој човек дека убаво изгледа за годините,ама никогаш, никогаш не ми прелетала некаква идеја или дрти мисла. Чесен збор...

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Не ви го сфаќам она, постар поискусен, абе ај.. зошто го брцнал во повеќе жени?

На Мистер_89 и senza.parole им се допаѓа ова.
  8. tinan

tinan Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2012
    Пораки:
    480
    Допаѓања:
    1.275
    Може и ќе кликне интерфејсот во да кажеме 70 или 80 % као ист интерес за музика, фотографија, книги, ... , но ....
    Со девојката со која бев пред некоја година се договорив да се најдеме после работа (иначе 15 години разлика, она 26, јас 41) и кога ме виде во работна униформа, (црно одело, бела кошула, пицнат тип топ) два саати неможеше да се смири од смеење. Отидовме на кафе на место каде беше сигурна дека нема да ја види никој што ја познава.
    Да, и јас сакам понекогаш да отидам на друм&басе и поштено да одлепам, но километражата и обврските тоа не ми го дозволуваат да биде секој ден.
    Од тогаш, такви глупости не правам.

Иначе квалитетот на сексот не зависи од бројката, но не и дека тоа нема влијание.
    Сепак е подобро еден партнер кој ти одговара отколку незнаен број на оне нигхт стандс.
    Годините само си носат да можеш да ја контролираш должината на чинот, во принцип знаеш што правиш и си бараш тоа што го сакаш.

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    абе ова секс со повоздрасен зависи, може да е поискусен ама незначи дека е енергичен помладите здрачат со енергија е пак сега видете виде бирајте 8) инаку не одрекувам дека има постари мажи згодни шармантни све е тоа супер но незначи дека се исто така добри и во кревет...

10. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сум имал повозрасна од мене и баш ми годеше пошто доста работи ме научи,нормално како поискусна,поздрав до таа особа. :)

11. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.340
    Немора да значи дека е ,,повозрасен,, а е стрелец на долги стази односно имал дебело искуство. Со оглед на денешната младина која се плеска како зајаци веќе на млади години имаат дебело портфолио на тема секс.
    Ете, некој тоа го пали ама не и мене 8)

На bubuce, srcekrsacka и MacenceEna им се допаѓа ова.
  12. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Незнам, ама јас не се палам на многу постари мажи од мене. Јас сум си повеќе за помлади. Како што се вика пилешко мевце си е пилешко мевце :D :D

13. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    ех сега со повозрасен зависи кој како го свака поимот повозрасен нека си израчуна јас пример имам28 е сега да речис да имам секс со некој од 40-50-60 години бог да чува али до кај 38 би било изводливо :lol: :lol: :lol:

14. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2012
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    63
    Мислам дека е подобар :) ама шо знам се зависи до него....

15. Mekica

Mekica Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2012
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    22
    мислам дека шармот, харизмата и менталниот склоп кој го носат во себе поискусните мажи е дополнителен афродизијак кај женската популација.Затоа доста често се случува да бидат привлечни и постари мажи .Затоа што не од ракав е кажано дека мажите всушност најдобро изгледаат и најреализирани се во период од 35 до 50 година. Мене не ми пречи такво сексуално искуство и да сум имала и баш ми е во одлично секавање

16. LadyEnn96

LadyEnn96 Активен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Pa vaka...Jas do sega sum imala odnosi so najstar od 45 godini..i da bash nishto nemi smetashe bash mi godeshe...znachi so postar e podobro spored mene e poiskusen toj :)

17. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    Имаш 16 години ????? :o :o :o :o :o

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    најстариот беше 33 годишен ама изгледаше ко 30 да има(згоден, развиен)
    мислам дека 6 години не е многу голема разлика, сепак имам 27 :)
    а да не видеше некој од страна, ке помислеше дека сме постар брат и помала сестричка-тој развиен, мускулест, јас ситна каква што сум по природа :lol: :rofl:
    а тоа дека имало и повозрасни кандидати , имало, ама не можам да замислам некој 10, 15, 20 години постар од мене-еден татко ми е доволен :)

19. Angie.Angie

Angie.Angie Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    9
    Во врска сум со момче постаро 2 години од мене, супер ми е со него, сексот е одличен. :D
    А по-постар така што ми се свиѓа, што си фантазирам напати, ми е професор кој има 30 години но не изгледа за толку, изгледа како да има 24-25, и баш сум блиска со него, но не знам не би сакала да имам нешто со него иако шансите ми се големи.

20. prettyrockgirl

prettyrockgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Јас имам 21г.а он..он има 35г...се гледаме веќе подолг период скоро година дена..Има проблем..моментално се разведува,а има ќерка 15години...сите мои "другарки" лудуваат по него..до скоро и незнаеја дека се гледаме...одкако открија мислам дека живи ќе се изедат зашто Тој е со мене...Искрено многу ми е убаво кога сум со него..се чувствувам опуштено....Незнам како ќе се заврши ова..несакам да бидам со никој друг..нормално дека имам доста понуди...но мислам дека со никој нема да ми биде како со него..Барем засега...слободно.... а ниту пак сакам да планирам иднина со него..Он е совршен..има се што би посакала една жена само сепак мислам дека јас и ТОЈ не си одговараме за заеднички живот..не би ни можела да го замислам тоа..Ми изгледа смешно и глупаво...Еден ден сигурно ќе ставам крај на оваа врска..без разлика колку и да е убаво...Само сега сеуште не сум подготвена на тој чекор