Немој да ме ј*беш. Жити се. Не ми звучиш конфузно, туку ај да ми речиш со некој 20г помлад ти 40 ќе сватам. Ама вака не сфаќам зошто?
Постои нешто што се вика љубов Лео, барем ти знаеш каква жртва за Кејт направи. Дремеше у ладниот океан док не ти замрзнаа мадлаците
Али да бидеме реални Сејфи, мажите кај нас после 50та година се запуштаат. Ептееен ретко некој да остане во топ форма, шо не значи дека ги нема али се у мањина.
Ме пали секс со повоздрасен..затоа што има повеќе искуство, знае се што едно женско сака..сум имала секс еднаш со 13 год постар од мене се шемавме као врска ау неколку месеци и секогаш сме имале мн јак секс со мн страсти...и секако еднаш со 20 год постар од мене...сум сакала сум пробала..ма да јас секогаш сум била у врска со по 6,10,15,18,20 год постари од мене..мн ретко со некој 2,3 год постар од мене.
И јас кога сум бил помлад сум сакал да имам секс со повозрасни жени..а па сеа кога сум на средни години сакам со помлади...
Исклучиво со постари од мене ме привлекуваат. Ако е помал од мене, се осеќам ко педофил... Нека има и 30-35... дека јас сум над 40, пак ми е ко педофил да сум... Гоу фигјр