Е баш така.. дете е.. А сум зборала со помали, ми се пуштале и не мом да ја тргнам од пред очи сликата дека е 'дете'!
Не ти се противев на твоето мислење... Баш и имам прашано по темиве.. може и на оваа беше. Не ми е јасно, зошто млади деца, се возбудуваат на возрасни жени? Шо ви е (ти беше) филмот?
Исто и јас..не можам да се замислам со помал од мене А како што имаат и бејби фејс мнозинството, ептен шубе ми е
Сигурно кога имав 20-25 год..сум сакал да имам секс со повозрасни жени само заради искуство и сум имал..сега имам 35 и доволно искусен од тоа што сум поминал па сега сакам со помлади
Ја ко мал, т.е скоро целиот клас одевме во кладилница затоа што работеше "најжешката" жена што сме ја виделе т.е отворено деколте и ланецо виси меѓу цицки.. Ме тепа филмој за милфица, ама понекогаш.
Точен одговор Ама ете секој си има свој густ..би им препорачал на повозрасните жени да пробат па после да одговорат .. П.с лубеница треба да се проба за да се знае вкусот
Сум пробала де.. ама не можам веќе долго време да се замислам со помлад.. освен ако нема фаца како барем 35 годишен па да се подзамислам малку.. и некоја секси брадичка а не лице како депилирано Е да.. мора да е зрел како 35 годишен, не ме пали ништо повеќе од маж во права смисла на зборот
Вака со 28, сега сакам малку повозрасен максимум 33-34. Еднаш ме фркнаа да се маткам со 39, ама некако.... Хм.
Сексот не бил лош, ама чувството и мислите кога знам дека е помал од мене не ми се сјајни И нема што да споредувам со 3 или 5 Секој маж си е различен, секој секс е различен по нешто
Дури се млади, интересно им е со постари, да научат нешто. После кога ќе созреат (читај остарат) сакаат помлади за тие самите да бидат учители. Башка, милфиците уживаат во сексот за разлика од младите девојки, што за машките е голем turn on. Ама затоа кога ќе остарат, сакаат во очите на некоја неискусна да бидат богови. Се плашат да бидат со врснички или постари ради искуството што го имаат жените. Оти знаеме што сакаме и ако не ни одговара, лесно може друго да си најдеме. А тоа е поразително за машкото его.