Daleku sme od sovrseni,nikoj ne spomna sovrsenstvo. Nikade nee spomna 170 pisa 165 a 165 e niska zena za da ima 120 kg. Nema da moze da se mrdne,prvo za zdravjeto e loso. Sto se napinjate odma,vakvi ili onakvi sme bile! Seksot za seks ama razlikata e golema.
Па ти да не и ги носиш тие 120кг? И знаеш колку е мала разликата меѓу 165 и 170? Да видиш жена што има 165 веројатно нема ни да ја процениш до сантим точно. Ниту па таа од 170цм Еве ти жена со 120 кг и 165 цм.. Замисли, можела да мрда. А никој не те праша колку е здраво тоа, тука збориме за СЕКС. Колку нездрави работи правиме во животот, не е нездраво некој да се пали на таква жена. И прекинете со понижување на жените, секое мислење за тоа која каква е ќе биде избришано. Држете се до темата секс со ПОВОЗРАСЕН.
Nikoj nikoj ne ponizi,a neznam kade go procita toa... I ne e tocno se primetuva nizok covek i visok covek... So sila slepi ako se pravime. Ok.
Немам ништо против, дури и малку поголема разлика од ,,вообичаеното'' да има. Ако станува збор за полнолетни личности и ако двајцата го сакаат тоа, одлично.
Лично не би, али кој како сака. Малку ми е морничаво да е на возраст со татко ми или да е повозрасен. Ми става некои мисли у глава дали он кога имал 36, би му се свиѓала ти на 14? Се дур е согласно и се полнолетни двајцата, океј ми е.
Исто. Не ми се допаѓа вакво нешто, поготово да сум со некој на возраст на татко ми, ау не, самата помисла ми е одвратна... Али океј ако се полнолетни и некој сака вакво нешто негова работа, ја лично не би.