Сексот е во главата. Дали е 20 или 40 тоа е битно но не и пресудно.Некои стареат а некои само собираат години, зависи кој на каква фрекфенција е.
Мм е 10 години постар ,па што ? Ич не е за фрлање Досега кај мене се покажало дека постарите се подобри
Ne mora da znaci deka e od godinite , zavisi kako mazot razmisluva za sexot i sekako dali e fizicki podgotven
Jas malce se presmeav na postov zamisli ima tuka i povozrasni od mene sto se na 40+ god i zamisli 25 god plus a za mene najiskreno nikogas ne bi ja imam 25 god sto ke pravam so covek od 50 god Nikogas i posledenn maz na svetot da bi bil
Во последно време само постари ме привлекуваат… досега сум пробала со 13 год постар од мене и беше фантастично.
Сум била со 30 години постар. Не планирав ништо сериозно, ниту бев заљубена. Не сакав врска и ептен ми одговараше само да имам некој 'на повик'.
Имам пробано со постара од мене јас 25 она 40 се запознавме преку изнајмување стан во Охрид Што може ЖЕНА да ти направи.....
Vo site sklopovi na okolnosti i momenti sum bil vo realna uloga na povozrasen. Ne deka nesto sum biral ili me birale, ednostavno slucajnost. So povozrasna od mene nemam probano.
Абе зависи. Да е Jason Momoa, Daniel Craig или па Tiesto (на нив ми текнува кога ќе се речи постар), има шо да му правам.
Imam.. Komsija na koj sto. Mu go. Imav okoto frleno veke godina vreme.. I konecno se sluci edno spojuvanje... 42 god toj jas 29...fizicki premnogu dobar i spremen. Ce kazam samo deka Iskustvoto negovo go ima napraveno svoto. Prekrasno iskustvo... E sega do taa razlika da a veke. Nad toa e preterano mnogu spored mene.
Сакам да пробам со некој 15-20 години постар, тоа би било 40+ да е. Само што се плашам дека ќе сум разочарана и нема да го бива иако ќе се прави дека е многу искусен дека повозрасен, па ќе ми е криво. Веројатно нема да пробам. Имав еден што ми пишуваше 41 годишен разведен на инстаграм и ми беше привлечен пред некој месец, но некако не сакав да имам уште некоја авантура таква што нема да е трајна и самиот ризик од тоа ме спречи. Нека си остане само фантазија. Не би се впуштила сега во нешто такво. Некогаш во иднина можеби. Ми личи дека ќе има повеќе недостатоци отколку предности секс со некој 40 годишен.
Зависи како изгледа. Инаку и кога бев тинејџерка премногу ме палеа 10-15 години постари. Поголема разлика од 20 ретко.