Моника Белучи има моментално 58 години. Значи 30 години сте разлика. Да ти дојде, да не ќе и речиш "НЕ"?
Дури бев Англија, слабост ми беа црнкињи, во една се заљубив абе 100 души да имаше на нејзината каса од сите 15 редој на тој одев. Ама да се разбериме и јас имам свој став, не се давам така лесно.
Добро, не се давај лесно, само немој многу долго да те моли. Може е фотошоп, ама конкретнава е топ, сеуште. Извинете за оф топик
Да. Ми се допаѓаат некои што се во доцни 30-ти, рани 40-ти. Додека се држи добро физички, делува младо, не гледам проблем во годините.
што чув една баба кога внукот и рече колку била стара, му вика: е синко и помлади од тебе први умираат
ама и бабава морничава така на млад човек не се вика колку и да ја погодило тоа што ја есапи дека е стасана за у рисајкл бин, башка на внук, а можда си осеќала дека си ја може уште онаа работа колку толку со дедово...жељке се јашу...едноставно одбиј му на младост и глупост и на неосетливиов внук спрема либидото на бабава
наивно е да наведувам пример од личниот живот пошто многу често кога некој сака да дознае нешто или да посочи дава ваков пример...ја не би го направил тоа..некој како тебе ќе може да укапира ама ова со мене не е случај не сум ја вреѓал ја бабичка
Sum bila so postar maž i užuvav...iskustvo si e iskustvo,i toa mnogu postar od mene,i pak bi,zosto da ne,godinite se samo brojka