Глупа сум малку ,ОВА СЕКС СО ПОВОЗРАСЕН -колку години ви е лицето за кое правиме муабет?Колку рачунате тоа повозрасен?
Јас сум имал со 7 години помлада и со 6 години по стара И можам да кажам дека нема врска тоа колку што има врска колку е партнерката опуштена,без срам,да знае што прави што сака итн итн итн Годините едноставно немаат никаква врска ако партнерите знаат да уживаат.
Сум бил во врска со девојка 3 ипол години плус од мене и сексот за мене беше задоволство ☺️ посебно првиот пат кај неа дома...
Знаев дека претходно нешто вакво имам пишано во темава. Годинава ми се јави огромна желба да бидам нечија контроверзно помлада девојка, и за некое чудо ми се оствари, со 16 години постар. Дефинитивно не бев разочарана од сексот но... не знам како да опишам, многу беше millennial. Никогаш повеќе, прво пошто сега ми е малку гадно и нереално дека го имам направено тоа, друго, сепак ми е поубаво со некои околу моја возраст, повеќе хемија имам. Сандачето уште е затворено, бај бај.
Пусто курчење да си дигнат самодоверба дека имале с*кс со МИЛФ па ајде ќе ти држи дипломатија дека е добар ебач.
Не знам. Една другарка ми кажуваше, ама не запамтив точно што е. Ама запомнив дека ми кажа дека таму влегуваат само ,,запалени".