Глупа сум малку ,ОВА СЕКС СО ПОВОЗРАСЕН -колку години ви е лицето за кое правиме муабет?Колку рачунате тоа повозрасен?
Јас сум имал со 7 години помлада и со 6 години по стара И можам да кажам дека нема врска тоа колку што има врска колку е партнерката опуштена,без срам,да знае што прави што сака итн итн итн Годините едноставно немаат никаква врска ако партнерите знаат да уживаат.
Сум бил во врска со девојка 3 ипол години плус од мене и сексот за мене беше задоволство ☺️ посебно првиот пат кај неа дома...
Знаев дека претходно нешто вакво имам пишано во темава. Годинава ми се јави огромна желба да бидам нечија контроверзно помлада девојка, и за некое чудо ми се оствари, со 16 години постар. Дефинитивно не бев разочарана од сексот но... не знам како да опишам, многу беше millennial. Никогаш повеќе, прво пошто сега ми е малку гадно и нереално дека го имам направено тоа, друго, сепак ми е поубаво со некои околу моја возраст, повеќе хемија имам. Сандачето уште е затворено, бај бај.
Пусто курчење да си дигнат самодоверба дека имале с*кс со МИЛФ па ајде ќе ти држи дипломатија дека е добар ебач.
Не знам. Една другарка ми кажуваше, ама не запамтив точно што е. Ама запомнив дека ми кажа дека таму влегуваат само ,,запалени".
Ве лаааажат дека се поискусни, стар маж што нема жена до себе има некој проблем, па тоа некад е и у сексуална смисла, моиве другарки, па и јас до некаде со постари неаме добро искуство. Они со мажи, јас со жени. А свршат работа, ко искористен кондом се осеќаш, оти се себични, поготово па тие генерации 40-50-60+.
Хаха кај се најде погоден и љубоморен уште добро зошто мора скоро секое машко вака да размислува... Ако речиш младите поарни не е точно ке се уфрлат ако речиш обратно исто! Ако се пронајдат во муабетот тогаш одма следува - понуда. Боже сачувај. За мене е најдобро со постар маж и мојот е постар 10 години и нема шанси да го заменам. Секој си знае за себе потреба од глобализирање нема. Јас лично со мои врсници и со помлади сум се осеќала не како крпа како не знам ни збор да најдам. Ужас. Е баш тие сакаат да искористат и да те шутнат оти се мали и сакаат да искусат нешто било што и не бираат ништо.