Не лажеме. Стварно е поубаво, пред се поради нивното искуство и години. Но годините не мора да значат секогаш дека се со повеќе искуство, но кај 80% од постарите жени искуството е големо.
Истото важи и за мажите. Го цитирам членот затоа што напиша дека лажат мажите дека се поискусни постари. Знам дека искуство се гради низ годините, маж што имал долга врска е многу по искусен од маж што бил фраер и ѓи менувал женските како чорапи.
Така е. Се е до човекот. Секој има различно искуство, ама повеќето постари имаат добро искуство. P.S. плус и пола град швалери/ки има, така да имаат искуства.
Точно, после ќе гледаме по вестите дека се покачува бројот на ХИВ заболени во Македонија. Од многу искусните мажи/жени кои се 'алергични' на кондоми. Офф топик е ова, ама ај.
Како можете да имате секс со некој, небитно машко/женско што имал секс со многу други, уште па и искусен бил, одвратно Разбирам да бил во врска па имал секс, ама надвор од врска да оди и да се ебе со која стигне
Погоден од што? Твојот арно што си го нашла, ама грото се грубијани што немаат осет, не зборам од газот, ги имам со лопата да ги ринам. Дел се однесува на тоа конзервативно одгледување во Ју каде што со втората-третата се земале и се женеле. Тој со 3 жени, искуството прво му е лимитирано, а второ знак прашалник е колку и нејзе знае да ја задоволи. Да знаеш колку тетки шврљаат пошто дома имаат говедо шо е брцни го три пати и сврти се спиј, нема да ми се ставаш вака. Второ, исто реков и за тетките, не само за тетините. Посебична жена од 40+, бар вака сексуално, јас немам видено. Особено па ако си помлад, ќе си го напраи ќефот, после тоа ко кондом на Водно си. Зависи која. Види, подостапно е отколку некоја исто годиште, затоа што на стари жени им годи млад “пастув“ ахахахахахаха пастув, забораваат дека стареат, истиот муабет и со старите мажи. Друг момент зашто младиве бркаат возрасни жени, апсолутно не е искуството, апсолутно е прво лесната достапност, разведени, вдовици и тако даље, а второ никогаш од нив не се очекува ништо повеќе од секс, они само да г Брат јас имам 5 мислења во Секс, тебе секое мислење ти е во секс, на крај у краева на кој се докажувам, нит ебам некој на Фемина, нит сум пишал на некоја од фемина, нит планирам да Многу зависи од тоа колку им е гајле, а на Екс-Ју мажите па ич не им е гајле, повелеле сите на Fetlife, оти еве драмите дека сум лажел и видете направете муабет со овие mature постари мушкарци. Пола се DL шо ти влагаат у ДМс да ги ебеш, а другата пола дркаат на постови од АИ-ботови.
Секс со повозрасен мене ми се погоди, искрено сум свршила на начин/ позиција која не мислев дека е возможно. Три дена збунета од после како. Ама, од други шо се жалеле - стварно сум во малцинство со вакво искуство. Обично се жалат за себичност, баш како шо објаснале погоре.
Ме привлекуваат повозрасни мажи што знаат да флертуваат, паѓам на добар флерт во пакет со eye-contact. Со двајца 10+ години повозрасни сум имала односи, скромно...