Абе и јас се радувам на глумциве постари, секси се, не ни личат за годините, нормално е да ни се привлечни Ама во реален живот, ако е доволно стар да ти биде татко, или поише ќе му иде муабетот со татко ти отколку со тебе, не знам што со таа врска понатаму. Дури и најдобриот човек на светот да е, и најубав однос да имате, како што спомнаа и другите феминки еден ден он ќе биде дедо со физички проблеми (кои се нормални) а ти здрава тетка во врвот на сексуалната зрелост. Дури и се друго да е супер, луѓе се оставаат заради проблеми во сексуалниот живот...
Интересна тема Јас сум 18 години, и онака фантазија ми е да пробам со некој со околу 30 години... од 26 до 35 Да видам, какви финти знаат Си замислувам дека онака, од искуство, уште со првиот допир ке направат се и сешто и едноставно сиот чин би го извеле маестрално Имам еден комшија од другиот влез, има 32 години и страшно газе, а е сингл, и кога и да се видам со него едноставно неминовно ке ми помине низ глава - што се знае и како знае само тоа да го изведи... И онака филмови право ми се размотуваат Че пробам бе, да соберам некоој трик од поискусен
Батали го тој, штом има страшно газе а е сингл, не верувам дека е полн со трикови. А штом е сингл, можеби знае трикови кои не би сакала да ги запознаеш па да не испадне после низ глава да ти се размотуваат некои чудни филмови (слични како на некоја gay tv) Се шалам
Не не, буквално секое недела утро излегува различна девојка... И преку неделата си има гости.. А и онаков карактер има, едноставно кога ке земе нешто да прави, знае точно што прави и верувам дека таков е и со постелнините Леле пак влегов во тој филм, нема спиење вечер Јок бре, копка ме веке премногу
сакам некоја повозрасна од мене сонувам за таква мажена да биди али во строга тајност да имаме секс , ме пали самата помисла на тоа, иако сум имал таква ама кратко траеше
Би. И тоа како. Само добро да изгледа.. а и да има стегнат г'з. У секој случај не би го правела тоа со некој со кој би имала разлика повеке од 15 год. И да биде во тајност .. тоа дополнително би ме запалило
ako sum jas 30 godini bi rekol do 40 godini bi probal a isklucok do 45 inaku pogore veke moze majka da mi bide
И јас би. Не премногу постар, но 10-тина години вршат многу работа. а се знае дека мажите се сексуално во полн ек од 30 тите до 40 тите години, така да, радо би пробала некое трикче од некој ваков „чиче“
Прочитав дека некои пишале за 5-6 години постар. Според мене тоа не се вбројува во ваков вид на секс. Тоа е нормално, па скоро сите се плус-минус толку години разлика со партнерите. Тука се збори за 10-15 години разлика. Е сега прво и основно не значи дека ако е повозрасен дека е поискусен. Има некои и на 30+ што сеуште не ни имале сексуални односи. Да, да јас лично знам таков пример. И некоја ќе се залета со погоре наведената "мисла" и на крај ќе си остане разочарана. Второ не гледам ништо привлечно во тоа да бидам со некој што може буквално да ми биде татко. Незнам како ве привлекуваат некои чичковци со стомаци и видливи брчки. И да баш се такви, не збориме за холивудските заводници што се 40+, а изгледаат како да имаат 25 туку збориме за реален живот. А во Македонија можат се на се петорица да се набројат што се од холивудскиот шаблон, се друго е чичковски и дедовски настроено. Баш ме интересира од кога постар човек стана синоним за добар секс? По дифолт ако некој е постар значи е искусен а? И последен на земјава да остане некој што е прилично доста постар од мене јас лично не би била со него. Нема нешто подобро од млад дечко, со енергија, младо тело полно со живот, дечко што е искусен и што многу добро знае што прави.
imam prbano i nesto ne se oduseviv premnogu ama daydream ima pravo mlado tipce so vesela nasmevka i so poln elan e definitivno najdobriot izbor
ја па мислам дека годините не играт улога многу во тоа колку е добар во кревет ама сепак зависи колку била разликата
за девојчиња од 18тина години 30+ е старо хахахаха. се е до искуството отвореноста и бре брате се е до чуствата... ако не пратиш што се дешава во актот ништо од актот