Секс со повозрасен

Дискусија во 'Секс' започната од bubicko, 15 март 2011.

1. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.794
    Допаѓања:
    14.343
    Абе и јас се радувам на глумциве постари, секси се, не ни личат за годините, нормално е да ни се привлечни :)
    Ама во реален живот, ако е доволно стар да ти биде татко, или поише ќе му иде муабетот со татко ти отколку со тебе, не знам што со таа врска понатаму. Дури и најдобриот човек на светот да е, и најубав однос да имате, како што спомнаа и другите феминки еден ден он ќе биде дедо со физички проблеми (кои се нормални) а ти здрава тетка во врвот на сексуалната зрелост. Дури и се друго да е супер, луѓе се оставаат заради проблеми во сексуалниот живот...

2. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Мислам дека не би можела. Малце би ми било :puke:. Доколку е над 10 години разлика нема шанси.

3. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Интересна тема :D

Јас сум 18 години, и онака фантазија ми е да пробам со некој со околу 30 години... од 26 до 35 :D Да видам, какви финти знаат :lol: Си замислувам дека онака, од искуство, уште со првиот допир ке направат се и сешто и едноставно сиот чин би го извеле маестрално :lol:

Имам еден комшија од другиот влез, има 32 години и страшно газе, а е сингл, и кога и да се видам со него едноставно неминовно ке ми помине низ глава - што се знае и како знае само тоа да го изведи... И онака филмови право ми се размотуваат :rofl:

Че пробам бе, да соберам некоој трик од поискусен :lol:

На Dance27, Elena69221, popeye и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Батали го тој, штом има страшно газе а е сингл, не верувам дека е полн со трикови. А штом е сингл, можеби знае трикови кои не би сакала да ги запознаеш па да не испадне после низ глава да ти се размотуваат некои чудни филмови (слични како на некоја gay tv) :lol: Се шалам :rofl:

5. Aniston

Aniston Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    235
    Не не, буквално секое недела утро излегува различна девојка... И преку неделата си има гости.. А и онаков карактер има, едноставно кога ке земе нешто да прави, знае точно што прави и верувам дека таков е и со постелнините :D Леле пак влегов во тој филм, нема спиење вечер :?: Јок бре, копка ме веке премногу :lol:

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  6. aceVentura23

aceVentura23 Нов член

Се зачлени на:
    26 април 2013
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    мммм море колку сакам некоја повозрасна мажена со деца ммм пали пали :D :D :D удара у главу ко шампањац ;)

7. Anet4e

Anet4e Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    26
    Хахахахахха...браво бе Ејс :) се изнасмеав слатко :D

8. sladok-bitola

sladok-bitola Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    47
    сакам некоја повозрасна од мене сонувам за таква мажена да биди али во строга тајност да имаме секс , ме пали самата помисла на тоа, иако сум имал таква ама кратко траеше ;)

9. Decapitated.Hanna

Decapitated.Hanna Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2012
    Пораки:
    798
    Допаѓања:
    578
    Би. И тоа како. :D Само добро да изгледа.. а :!: и да има стегнат г'з.
    У секој случај не би го правела тоа со некој со кој би имала разлика повеке од 15 год. И да биде во тајност
    .. тоа дополнително би ме запалило 8)

На Aniston му/ѝ се допаѓа ова.
  10. popeye

popeye Активен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    6
    А,зошто зборите само за секс со повозрасен, постои и љубов, и ако имаат и 15-20 год разлика....

11. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    ako sum jas 30 godini bi rekol do 40 godini bi probal a isklucok do 45 inaku pogore veke moze majka da mi bide :D

12. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    И јас би. Не премногу постар, но 10-тина години вршат многу работа. а се знае дека мажите се сексуално во полн ек од 30 тите до 40 тите години, така да, радо би пробала некое трикче од некој ваков „чиче“ :lol:

На popeye, Festim и TIGRICA123 им се допаѓа ова.
  13. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Прочитав дека некои пишале за 5-6 години постар. Според мене тоа не се вбројува во ваков вид на секс. Тоа е нормално, па скоро сите се плус-минус толку години разлика со партнерите. Тука се збори за 10-15 години разлика.

Е сега прво и основно не значи дека ако е повозрасен дека е поискусен. Има некои и на 30+ што сеуште не ни имале сексуални односи. Да, да јас лично знам таков пример. И некоја ќе се залета со погоре наведената "мисла" и на крај ќе си остане разочарана. :lol:

Второ не гледам ништо привлечно во тоа да бидам со некој што може буквално да ми биде татко. :puke: Незнам како ве привлекуваат некои чичковци со стомаци и видливи брчки. И да баш се такви, не збориме за холивудските заводници што се 40+, а изгледаат како да имаат 25 туку збориме за реален живот. А во Македонија можат се на се петорица да се набројат што се од холивудскиот шаблон, се друго е чичковски и дедовски настроено. :lol:

Баш ме интересира од кога постар човек стана синоним за добар секс? По дифолт ако некој е постар значи е искусен а?

И последен на земјава да остане некој што е прилично доста постар од мене јас лично не би била со него.
    Нема нешто подобро од млад дечко, со енергија, младо тело полно со живот, дечко што е искусен и што многу добро знае што прави. :rock:

На Anne94, SimonaTino, katerince.27 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. katerince.27

katerince.27 Активен член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    imam prbano i nesto ne se oduseviv premnogu ama daydream ima pravo mlado tipce so vesela nasmevka i so poln elan e definitivno najdobriot izbor

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34

ја па мислам дека годините не играт улога многу во тоа колку е добар во кревет ама сепак зависи колку била разликата

16. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    за девојчиња од 18тина години 30+ е старо хахахаха.
    се е до искуството отвореноста и бре брате се е до чуствата...
    ако не пратиш што се дешава во актот ништо од актот

На Male4kaE му/ѝ се допаѓа ова.
  17. smigool

smigool Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    355
    срам да ти е, воопшто не сме чичкасти ./.

18. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    тоа беше нагалено кажано :P бeз лутење, pls :*

На smigool му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    значи да ја сум чичко чим имам 32 години хухуху а малечка па што да се праи чичковци сме :D

20. Male4kaE

Male4kaE Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    28
    :D :D :D ќе ти кажам само LIKE! :D