1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Секс со повозрасен

Дискусија во 'Секс' започната од bubicko, 15 март 2011.

1. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Дечко ми е постар од мене 5 години. :D Со постар од дечко ми не сум пробала,а и не планирам. :lol:

2. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    секој влажен сон ми е со постара ахха не сум пробал ама желба ми е со постара

3. RobertGj

RobertGj Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    кој не пробал со постар и незнае што е добар секс не се плашете слободно пробајте ем ќе узивате ем ќе научите нешто ново :rock:

4. funnygirl25

funnygirl25 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Здраво, имам долга врска и редовен секс со мојот дечко, но понекогаш кога имаме секс јас си замислувам како да имам секс со повозрасен и тоа со конкретна особа што ме возбудува и сум во контакт секојдневно...Сакам да прашам дали е тоа нормално, дали на некого му се има случено истото?? А инаку баш би сакала да имам секс со таа личност страшно ме возбудува...

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  5. tarzan

tarzan Нов член

Се зачлени на:
    30 јули 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    12
    нормално е

6. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34

на сите ни се случува тоа нема ништо страшно во тоа

На funnygirl25 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. funnygirl25

funnygirl25 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    А тоа што ме возбудува многу повозрасниов тип...дали треба да се грижам за тоа?И понекогаш чувствувам како грижа на совест,како да го варам дечкото со чувствата...

На diskreten32 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34

нема потреба да имаш грижа на совеста пошто уште не си го варала тоа го вараш само у фантазија
    а тоа за сексот со повозрасен те пали зошто мислиш дека тој ќе ти понуди нешто посебно дека е поискусен што не мора да биде точно , сепак може тој позвосрасен нема искуство толку :)

9. Unica

Unica Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    536
    Допаѓања:
    603
    Мене по принцип ми се допаѓаат малку повозрасни дечки, ама зборувам за мах 7,8 преку сила, преку сила 10 години разлика.

Ама за девојчето што се осеќа како да го изневерува дечкото . Нема потреба.
    Па и мажите си имаат фантазии за манекенки, девојки од соседството, МИЛФ.. Ехеее секој со своето.
    Се додека не му ставиш рогови, не бери гајле.
    Како тие, така и ние. Што да не само мажите имаат фантазии? Бре бре!

На Festim и CrnceSK им се допаѓа ова.
  10. CrnceSK

CrnceSK Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2013
    Пораки:
    222
    Допаѓања:
    59
    така е секој има фантазии без разлика машко или женско

11. galijan

galijan Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    260
    Како може некој од 45 години да подлежи на дефиниција стар човек.Па некој од 20 години нема волја и амбиција за ништо, па ако сака нека изгледа како бог, нема да ме привлече воопшто.Секој човек е различен.Јас лично сакам постар партнер покрај мене, сега тоа што со мојот вереник сме разлика некои 4 и нешто години е чиста случајност.Инаку, да темата е секс со повозрасен маж, што значи ако јас сум 28 тоа да биде маж со околу 40 години.Ми се допаѓаат мажи со изградено јас, со цел, со амбиција, што знаат како да се однесуваат кон една жена, кои имаат животно искуство, кои се и мажествени и нежни итн...Секој со своите различни афинитети, желби, фантазии.

На oblace1, Festim и simply-red им се допаѓа ова.
  12. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    8.336
    Еве со дечко ми сме 13год разлика така да тој е најстариот со кој сум имала однос. Никогаш не сум имала постар дечко, а одсекогаш ме привлекувале така да сега за сега неможам да кажам дека е совршено, бидејки совршенство не постои, но е близу тоа, сексот и секако се останато :)

На Tamatam му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    За секого е различна таа старосна граница. За мене човек од 45 години е постар човек, ама јас имам 20. Ете за тебе не е постар, ама ти имаш 28. Така што тоа нема никаква врска. Секој различно си гледа на старосната граница зависно од нашите лични години. Можеби 45 годишен не е стар ама па не е ни во цутот на младоста. И од каде тоа дека 20 годишен дечко нема волја и амбиција? 20 годишен дечко нема волја за живот сакаш да кажеш? Не е амбициозен? Па кога има волја, на 50 години? Кога да биде амбициозен ако не на 20? Не се согласувам воопшто со тебе. Според тебе татко ми е значи поамбициозен и има повеќе волја од дечко ми. Така му доаѓа некако. Сите млади се со волја и со амбиции. Освен на исклучоци секако.
    Плус дали некој е амбициозен или дали има или нема волја или дали изгледал или не изгледал како бог или дали бил стар или не, нема апсолутно никаква врска со темава. Не значи дека ако некој е постар дека има нешто многу проживеано во животот или дека има којзнае какво искуство во сексот. Ниту пак дека ако некој е млад дека не е нежен или не е мажествен. Зошто мислиш дека еден 20 годишен, па и 25 годишен дечко нека биде не знае да се однесува со жена? Или дека некој на 45 знае да се однесува?

Нема генерализации. Јас сум имала секакви примери околу мене. Има мажи, прави, здрави од 40 години што не знаат до продавница да отидат и уште мама им кажува како улица да поминат, а има и момци од 20 години па нагоре исто така здрави, прави што многу добро знаат што е живот, се борат и да, знаат да се однесуваат со девојка како што им доликува. Ама пак ќе кажам ова нема врска со темава.

На anggell му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Бидејќи сум имала секс само со еден, не знам лично да споредам млад со стар.

Ама од муабетите со другарките, главно посочуваат една разлика: дека младо си е младо, а постарите знаеле да ги третираат повеќе како дама, да им угодат, да бидат поромантични, поцелосни. :?:

На Anne94 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. funnygirl25

funnygirl25 Активен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    4
    Значи не знам какво искуство има во тој поглед... Немам искусено :D а и секс до сега сум имала само со мојот дечко,тој ми е прв и едеинствен до сега... али типот мене ме возбудува не само тоа што е повозрасен,и ме привлекува туку и карактерно ме привлекува се совпаѓаме во многу работи....инаку типот е 18 години повозрасен од мене... :)

16. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    зависи на кој начин те возбудува дали само во сексуален поглед (те пали ) помислата да имаш секс со него или има и нешто повеќе во тоа т.е љубов

17. galijan

galijan Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    260
    За секого е различна таа старосна граница. За мене човек од 45 години е постар човек, ама јас имам 20. Ете за тебе не е постар, ама ти имаш 28. Така што тоа нема никаква врска. Секој различно си гледа на старосната граница зависно од нашите лични години. Можеби 45 годишен не е стар ама па не е ни во цутот на младоста. И од каде тоа дека 20 годишен дечко нема волја и амбиција? 20 годишен дечко нема волја за живот сакаш да кажеш? Не е амбициозен? Па кога има волја, на 50 години? Кога да биде амбициозен ако не на 20? Не се согласувам воопшто со тебе. Според тебе татко ми е значи поамбициозен и има повеќе волја од дечко ми. Така му доаѓа некако. Сите млади се со волја и со амбиции. Освен на исклучоци секако.
    Плус дали некој е амбициозен или дали има или нема волја или дали изгледал или не изгледал како бог или дали бил стар или не, нема апсолутно никаква врска со темава. Не значи дека ако некој е постар дека има нешто многу проживеано во животот или дека има којзнае какво искуство во сексот. Ниту пак дека ако некој е млад дека не е нежен или не е мажествен. Зошто мислиш дека еден 20 годишен, па и 25 годишен дечко нека биде не знае да се однесува со жена? Или дека некој на 45 знае да се однесува?

Нема генерализации. Јас сум имала секакви примери околу мене. Има мажи, прави, здрави од 40 години што не знаат до продавница да отидат и уште мама им кажува како улица да поминат, а има и момци од 20 години па нагоре исто така здрави, прави што многу добро знаат што е живот, се борат и да, знаат да се однесуваат со девојка како што им доликува. Ама пак ќе кажам ова нема врска со темава.[/quot
    Тотално погрешна интерпретација на моето мислење и несфатена поента.Значи велам некој од 20 години, а не секој дваесетгодишен.Исто така не велам дека сите над 40 години се со цел, енергија итн.

18. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Јас по твоето мислење сфатив дека мислиш на сите дваесетгодишни (не знам каква разлика правиш од 20 години и дваесетгодишен) и на сите над 40, 45 години.

Според ова јас така те сфатив. И ти требаше да појасниш доколку не сум те сфатила. :)

На CrnceSK му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Irena18

Irena18 Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    12
    Јас имам 18 асум имала со 25 најстар :D

На Festim му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Festim