Znaci stvarno ste udreni (vo pozitivna smisla) Sekoja cest na hrabrosta, ama jas takvo nesto ne bi imala hrabrost da napravam ednostavno ne se dozivuvam taka.....
Uzivajte bre devojki na kraj toa ke ni ostane ubav spomen da imas nekoja prikazna za vnuci kako baba bila losa devojka Ama so pamet dobro da se skrie ako e nesto nedozvoleno .
imav eden profesor samo sto se vrabotii i mnooogu si se svigavme ama ne se sluci nisto poveke od nevin baknez koj sekako se sluci odkako prestana da mi predava ... nisto posebno no nikogas nema da go zaboravam
Ti malecka nas ne zezas taka? pa kako ti ako si dete od 15 god si stignala tolku da naprajs profesor da smuvas pa i i trudna da ostanes posle vrska od 2-3 god a pred nego i drug decko??????????????????????? pa od kolku go si ti seksualno aktivna od 12? Izvini vaka ama imam custvo deka ili lazes ili si postara neli? :roll:
Абе женски, кај отиде malecka15??? Баш видов дека последниот коментар беше наменет за неа, па викам ајде да си прашам. А и некако сите ја нападнавте многу, па ја исплашивме изгледа. Malecka15 ако сеуште го посетуваш форумов пиши ни што има ново, што направи со бебенцето? Позз***
Не за џабе е речено, кај што го вадиш лебот, не го вади алатот... Јас си имам принцип, со колеги никако во врска! Од една страна, кога бев со колега (на факс) ми се згорчи животот, ама од друга страна па, да го гледам по цел ден, и на работа и дома, ќе ми згорчи, па ќе го отерам у ПМ А она, за врска меѓу студент и професор, ученик и професор... е тоа може да има сериозни последици, ама од друга страна, може и да заврши убаво
Па мене сегашниот дечко ми беше колега од работа Сега веќе не работиме заедно, ама ете ние си останавме заедно
mislam deka dodeka rabotite zaedno,so kolega ili pretpostaven, ili dodeka ucis so profesor,ne e ubavo da zapocnuvas vrska,zaso moze da vi smeta na rabotata i da izgubis rabotno mesto,ili ako se skarate,prekinete a seuste rabotite zaedno posle moze da ti se odmazdi nekako,da ti nasteti,i da ne napravi nisto,dovolno e sto ke vladee negativna atmosfera..a so profesor toe e zabraneto,moze rabotata da si ja izgubi ako se doznae..ali ljubovta ne bira kade ke te strefi..ali moe mislenje e dokolku moze da sprecis,spreci e sea veke ako nemoze togas bidi sizik na rizik i spremna za posledicite
тешко е девојки многу! хаха. такви средени,пицнати,прави господини. Да го земеш,да го грабнеш и да не го пуштиш
Јас и дечко ми сме колеги на работа убафко си е , ама понекогаш ми смета што сме по 8 саати заедно П.С. а најинтересно е што луѓево од работа знаат па, тетките постари уште онака си потпрашуваат до кај сте, кога свадба ....... , ама не ми смета
Донесоа закони за ова, каде што ова е незаконски. Нормално, за него... Премногу е голем ризикот за него да биде со подредена, затоа што ако после некоја година недајбоже се распадне врската, он иде у затвор. Никој не вреди за тој ризик.
Погрешна ти е информацијата, во македонското законодавство такви одредби не постојат во ниту еден закон, а на крајот на краиштата ( доколку би постоеле вакви одредби ) тоа би било во тотална спротивност со Законот за сречување од дискриминација
кога ке ми текне дека прва година на студии, се загледа во мене професорот по Англиски, и уште инсистираше дома да ме донесе со својот автомобил (Албанец беше) нема шанси, па после дознав дека направил накоја грешка па го избркале од работа во трета година ми предаваа татко и син, арно ама синот некако чудно ме гледаше(секако беше женет) во земја пропагав од срам кога требаше да одговарам кај него, а срам ми беше да ја бранам семинарската кај него во канцеларија, секако не се случи ништо јас не би си дозволила, оти да ме избркаа од факс заради професор НЕМА ШАНСИ
i da imas nesto so kolega ili pretpostaven mnogu e bitno kako ponataka ke se odvivaat rabotite.ako se prestane spontano ili na dobar nacin,ne gledam pricina zosto toa bi stetelo na rabotata ili rabotnoto mesto.zboruvam od iskustvo.so kolega se maftavme 2 godini,zabraneto ni bese,ama funkcioniravme,se se prekina a nie stanavme uste pobliski,ostanavme najdobri prijateli.
Па со користење на тоа што го имаме во главата. Само животните скокаат кога ќе се напалат, ние луѓето треба да размислиме малку и да се воздржиме.
Ако е за поголема плата или подобра работна позиција НИКОГАШ. Не би си го дозволила тоа, а ако ме привлекува физички и ми се допаѓа тогаш МОЖЕБИ и би имала нешто.И ако не е женет фала богу. И ако остане во тајност секако, на работа ништо како да не било и строго професионален одност.Без затварања по лифтови, канцеларии или тоалети. Или не знам допирања под маса ова она.Не почитувам такви работи.