Ima dosta intetesni igracki koi seksualniot sin i go prodolzuvaat i go pravat vo pogolema mera pozestok..nie so partnerkata koristime taki igracki...imam spomnato vo nekoja od temite..iako edni osuduvaat i ne im se ljutam a nekoi poddrzuvaat i im blagodaram..no se voimeto na vrelite predigri i ubaviot seksualen zivot
Ако веке ви е страм да влезете и си купите нешто имате он лаин нарачки .Имаат своја достава или преку каргоо...купете си нешто вреди да се зачини сексот])))))
Во Битола имаше спроти Офицерски во уличката. Дури да одам да разгледам го затворија. Јас немам влезено затоа што... не љубам да трошам пари, а не верувам дека ако влезам ќе излезам со празни раце. Ако не друго некоја секси облека. Иако таква облека се' почесто се наоѓа во ,,обични" продавници за долна облека. Што, исктено, многу ме радува.
@Јасмина да имаше секси шоп на Валијант на тоа место, но тоа пред кој знае колку години.Ехехее... Така да сега ништо од бизнисот
Сум размислувала но не сум била, ниту па некогаш ќе појдам. Можеби некогаш ми леташе паметот но не, не ми се потребни такви глупости какви што нудат.
Хахахаха @Kenzoo ми помина роденденот пред една недела уште ама парите на други работи летнаа,е сега ова е приоритет за нареден шопинг
Епа затоа што не сме ти купиле ништо за роденденот една иницијатива да се соберат средства и цела соба со ,,играчки,, ќе ти ја напуниме само да не се заигруваш многу
Хахахаха и после ко Алиса во земјата на чудата, мојон што ќе прави кутриот Јас не изразив желба за цела соба,да бев до толку мераклика веќе ќе имав помошни сретства природно си е природно, а вака едно играче само колку за проба
Карши Градски Парк-Фонтана (буквално преку улица). Нема шанси да го утнеш, веднаш на улицата од левата страна на Hotel City Park (гледајќи од фонтаната натаму). За да ги користат таквите ствари на нас, па и ние на нив. Не е страшно да се "зачини" малку играта. И секако, нема на продажба само вибратори и дилдоа, имаш многу други различни работи.