Не знае да пее, корект, за филм не знам, неам глеано, лигла е, и убава ми е. И со душа го чекам Монте Карло, баш да видам поред Блер за шо и како ја бива.
Не знам колку ја бива и за што ја бива, не ја пратам, ама поарно децата да гледаат Дизни него да си го тупат мозокот со Шехерзад, со Долина на Волците и слично.
абе нека гледаат дизни децата ама проблемот е шо некои што се само за дизни пробуваат без талент да станат рамни со тие талентираните во холивуд
Абе шо и е на оваа Селена? Од актерка сака пејачка да стане , а не знае ни да глуми ни да пее..и уште девојка сака да му биде на Џастин Бибер. Море и тој не е поарен. :Д
Ја имам гледано во Princess protection program каде што глуми со Деми Ловато. Ок е. Според мене барем. Инаку, за глас - нееема! Само единствено, во последно време убави спотови прави. Во спотот за Who says и A year without rain е стварно убавка. Само не ја сфаќам нејзината врска со пиперот. Плус - две години е поголема од него! Ма... поарно нека си гради актерска кариера, оти тешко работата.
Јаоо како од Марс да сум паднала. Тек сега сфаќам дека не се иста особа со Деми Ловато. Мислев дека е иста фора како со другана.
Женскава сака да биде се и сешто ама не и успева од актерка сака печка од пеачка сака менаџерка...=//
Мене ми се допаѓаат нејзините спотови,а посебно ми се допаѓа поракта која ја испраќа во песната Who Says Мислам дека најдобро би било да го остави Пиперот и да учи за актерство и да гради актерска кариера.
Е зошто не сфаќаш, јас баш само тоа го сфаќам Не најозбино ако не излегуваше со Бибер ќе ја знаеше некој? Не! Ја мразат не ја мразат важно ја знаат, инаку ќе си беше како таа Деми Ловато Спојлер патем која е сега пак таа Веројатно сега тиејџерските брендови се тепаат за да им направи реклама, не мора ни да биде реклама на ТВ, ќе и платат којзнае колку само за да облечи парче од кај нив на неа, поголема заработка со друга личност не верувам дека би направиле...99% од фановите на Бибер се девојчиња од 9-14 и 85% од нив без разлика дали ја мразат или не ќе сигурно го купат тоа што го носи и тоа само затоа што му е девојка на Бибер(има сирени да има по дома ако не им го купуваат), знаеш Бибер ја сака дека има такво ланче на неа Спојлер Ај признајте си сите кога бевте мали кога ќе слушневте дека на симпатијата му се допаѓа нешто што поседува некоја другарка, одма трчавте и вие да купите такво Инаку за пеење неколку пати сум ја слушнала на емтиви и не ми е ништо посебно, нема некој глас, за глумење не знам, немам досега гледано филм со неа. Инаку да не биде толку црн постот слатка ми е и видеово на кое налетав денес ќе и го сметам како добро дело http://www.youtube.com/watch?v=XepCZ-c0 ... r_embedded
Кике, до некаде и во право си. Обожавателките на пиперчето ја засакаа само заради тоа. Иначе во оваа последната „Love you like a love song“ ич не ми се допаѓа. И била критикувана поради тоа што коњите биле фарбани. Ама, нејзиниот тим рекол дека тоа биле само еколошки бои, кои не се штетни за коњите... Што и да се - хемикалии се. Секако дека вака или онака штетат.
Тебе да те најдеше, м? Баш би биле убав пар. Песниве и се ужасни. Од нови ликови како неа е очигледен пропастот на поп музиката.
мене таа не ми се допаѓа секаде се бутка така ми делува има само 2 пени шо ми се допаѓат и тоа само по 2 пати ги имам слушано а не е затоа што сум му фан на бибер ни па бибер мене ке ме зема тој не знае дека постојам ама ајде да земаше некој друга подобро ке беше
Јас и‘ знам една песна. Јеееееееј!!! http://www.youtube.com/watch?v=zHlN-uJeBhQ Случајно еднаш зимата си пуштав новогодишна музика на Јутубе и и оваа беше на репертоар Штета што не знам во кои филмови глумела. Туф. А слушам истакната глумица била, со Оскари. Паметна таа на Дизни.