Мислам дека нема глас,што знам ја слушнав и некако ми звучи како папсана да е, уморна некако .Но ја засакав некако песната Love you like a love song,понекогаш ја слушам така.А што се однесува до глумата, мислам дека добро глуми.
SELENA GOMEZ NAPRAVI PRONO POTOSESIJA? http://fun.mnogoo.mk/mk/articles/Za-Voz ... osesija-18 jel je moguche?
SELENA GOMEZ NAPRAVI PRONO POTOSESIJA? Не ми се верува до каде стигна девојката.Страмота,немам зборови
SELENA GOMEZ NAPRAVI PRONO POTOSESIJA? не ми е јасно зошто се мачеле за фото сесија, требало дирек нешто филмче клипче, веке кога се соблекла.... е бог да чува, ова се вика ве молам приметете ме (смајли што се крсти)
Де бре ајде верувате во такви глупости... Се гледа дека е фотошоп... Ме мрзе да барам но, Еве и за првата само не е истата но е сигурно од истата фотосесија само ликот и е свртен Еве и за првите две од таа втората слика, споредите го ликот Мислам која нормална славна личност направила свесно своја ***** фотосесија... Значи какви луѓе има по интернетов, немат друга работа и прават лажни слики па после збрки...
Убавко девојче ова, ама нема врска од пеење во живо, за жал. Мислам дека пејачката кариера ќе ѝ згасне брзо, како ненадеен прдеж, слично како онаа на Ванеса Хаџинс, од тој тип е и Селена. Инаку скоцкана фино, слатка, млада бе (што би рекла баба ми), млада.
Не знам толку што ви направило девојчето?За глума ја бива,спотовите од песните и се супер,и песните се брилијантни само кога има концерт особено на песната Who says малце пее фалш! Искрено сум голема SELENATORKA! Сега на песната Come and get it на концертот игра многу убаво и пее!
Убава е мила,ама мислам за пеење не ја бива,повеќе за глума...Погледнете го ова http://www.youtube.com/watch?v=UCZWZD1jg8g
Многу ја сакам ептеееееен! Има прекрасни спотови, песни и филмови!!!! Ахх, најголема желба ми е да ја видам барем еднаааш! Јас сум Селенатор, па вие колку сакате викајте дека е грда и дека не пее убаво! I Selena Gomez!
Господ кога дава убавина дава има совршено лице, мила е и слатка, а глума што знам имам глеано едно филмче не е лошо, песните се супер