Не ги слушам нејзините песни, но филмовите што ги имам гледано ми се допаѓаат. Инаку многу е убава и мила.
Многу ми е мила и слатка, едноставно се издвојува од другите. Убави и се песните,но сепак мислам дека за глума подобра е
Новиов албум и е многу ми убав ми се свиѓаат slow down,come and get it,love will remember,B.E.A.T,save the day,like a champion
Селена е најдоброто суштество во цел свет,едноставно ја обожавам,СОВРШЕНА е ♥ Ништо не и фали...Ако не сте знаеле сестра и ја викаат Mini Gomez :'3 Незнаеш дека Тејлор ги скара Бибер и Гомез и затоа се разделија?И сега таа скарувала?!
Многу ја сакам Сели, се согласувам дека подобро и оди глумата, но ми се допаѓаат и нејзините песни. Особено многу ми се допадна последниот албум -stars dance- Кај неа ми се допаѓа и тоа што се истакнува со нејзината хуманост и добрина (таа е најмладиот амбасадор на УНИЦЕФ) :up:
Срцкатааа мојаа Многу ја сакам и слушам! убава ми е! Сакам да си го купам новиот албум Ревајвл од неа
Денеска и го преслушав Ревајвл,многу убави песни има,посебно ми се допадна и неможам да престанам да ја слушам Perfect. Од кога излезе албумот Стар Денс почнав многу да ја слушам,ми се допаѓа нејзиниот стил и нејзиниот однос со фановите и тоа како се поставува и после сета таа омраза кон неа.