Mногу ме бендиса кафеавата нијанса. (од сликава). Знаеш колку пари е? Од Авон има убави сенки и убави нијанси.
Ви ги читам коментарите, и на крај штознам некако сенките на Аура највеќе ми фатија око, па најверојатно и такви ќе си барам. Е сега, ме интересира Есенс какви сенки нудат, дали се трајни, дали имаат убави нијасни и све то по списак. Се мислев и за Боржуа, ама мислам дека ќе ми бидат троа скапички, сушен период ми е. Чисто информативно - колку е една ваква палетка?
Може некој да ми препорача добра добра беж-месо боја светкава сенка? единежн сенка со некоја прифатлива цена ионака нема мн да ја користам да не ми биде жал за парите единечна мислев пардон
има доста добра сенка од Кетрин Арли,а и не ти се многу скапи, а многу се убави и имат доста широк спектар на бои и голем избор,па се надевам ќе ја најдеш соодветната
^ Голден Роуз на рекорд или ГТЦ. А можеш и по други помали парфимерии да најдеш. Инаку,дали сте задоволни од еднобојните сенки на буржуа? Некој ги користел? Овие
Каде можат да се купат единечниве сенки? Сакам да си купам неколку, имаат преубави бои. И колку пари се???
Од другарка што беше во Америка и побарав да ми купи E.l.f сенки за очи, цела палета од 100 нијанси за 10 долари. Истражував претходно и многу луѓе ја препорачуваа палетава. Морам да кажам дека е одлична и дека боите траат долго време. Единствена мана е што е малку голема па за пат е проблематично да се носи, но има прекрасни нијанси со различен финиш. Еве малку поголемка слика за да ги видите нијансите.
Пред 4-5 години без сенка не излегував од дома, но сега ги баталив и немам навика да ставам.Ги користев од Авон сенките, добри беа
Пробај ги сенките на FLORMAR, палета од 4 сенки=190 ден Инаку трајни се, не се "собираат" и не се ронат. Екстра квалитет за таа цена. Позз
Јас имам едни сенки од Менхетен и можам да ти кажам дека мене ми се ОК. Не знам дали се собираат на капакот зошто пред да ставам сенка, ставам база за сенка од Артдеко, па мене не ми се собира. Само не памтам која цена беа сенкиве. Еве ги
си земав преубави сенки и ефтини,ги има многу бои цената им е околу 200 и нешто денари(незнам точно бидејки земав мн работи) убави и ефтини,а има да ги користам долго време
Jас денес нарачав една палета со 88 сенки за 19$,ми се виде ефтина,а и боите ми се допаднаа Oд овој сајтов ја порачав http://www.makeupgeek.com/ Eве ја