Преместете ми го прашањето во соодветна тема ве молам. За кои 2-3 палети на Морфи велите дека се must-have и да се исплатат ?
Сте порачувале ли од тука? Царина? Шипинг? Имам две палети донесени од Дубаи. Ама каде може во околина најблиску да ги купам?
Дали ја има Makeup revolution reloaded velvet rose во продавниците на Golden rose и која цена е? Не сакам да нарачувам од нет бидејќи не ми се исплати само за неа да плаќам шипинг.
Да не знаете дали ја има оваа палета кај нас?И дали само во golden rose продаваат продукти на make up revolution?
Морфи има 15е шипинг без оглед колку ти е голема нарачката. Кај нас над 45 евра царинат, е мене докај 55-60 евра не ми царинеле, ама нарачка имав од 5600мкд некаде и на неа царина+данок имав 1500мкд. Ѕирни на lookfantastic имаат Морфи производи, а и бесплатен шипинг Од поефтини сенки би те советувала да си купуваш на Револушн, ептен се добри, посебно за цената им нема рамни. Најмногу можам да ти ги препорачам на Револушн х Софи палетите, двете се феноменални, иако сега имам доста high end палети, многу често и нив ги користам затоа што едноставно се предобри. Ако купуваш од Револушн, држи се до Револушн и Револушн Про брендовите, I Revolution и Obsession мислам дека имаат малку полош квалитет
Здраво Феминки, дали некој од вас купувал од Morphe сакам да прашам дали пристигнува пратката за 4-6 дена како што пишува на сајтот и за нарачка од 35 евра дали кај нас земаат ддв?
Дали има некој заинтересиран за Soft Glam палетата? Ќе го добијам пакетот MR + Soft Glam, но бидејќи вторава веќе ја имам би сакала да ја продадам. Заинтересирани иМбокс
Ефтини ли се Револушн, зошто јас мислам дека не се? Можеби, затоа што ги нема кај нас така мислам, во кои продавници можат да се најдат?