Обожавам сенки и имам користено рeчиси од сите марки.Најмногу ми се допаѓаат на аура-одлични се,севентин се крајно прекрасни,руби роус-ефтини а интензивни бои,а пак за навечер или некоја посвечена прилика ги користам сенките на артдеко.Скапи ама професионални.
Пред извесно време го купив ова сетче: Задоволна сум многу, го имам второто кутивче подоле што е. Трајни се сенките, не се собираат, ма мене ми се супер и би купила уште. Ги меркав и овие, ама се двоумам, иако не негирам дека може да си купам и вакви.
Јас исто ќе ги пофалам сенките на есенс,ама крем сенките Stay all day . Перфекција се !!!! Ама се заразив.. мислам дека сега сите до една ќе ги земам Ја земав нијансата 02 Glammy goes to.. Еве ги и како изгледаат кога ќе се нанесат : Спојлер Голема е сликичкава,отворете во нов таб ако сакате да ги видите Малце се скапички,(210ден.)бидејќи милитражата им е прилично малечка,ама па доволно е само еднаш со четката да се пројде и доволно да се нанесе на капакот. Така да долго ќе трае осеќам. Да ја пофалам и палетава исто на bellaoggi. Вреди за пари и тоа како,лошото е што незнам како да се нашминкам кога ќе ја отворам Оние сенки што се со светки се помалку пигментирани него ли мат сенките. Но,затоа да ви кажам само колку тешко се вадат Незнам зошто,ама прилично треба да тријам додека скрос се извади сенката. И долго траат така да немам гајле кога ќе ги ставам овие за излегување на повеќе саати.
Сте ги користеле сенките од Seventeen Silky Shadow? http://seventeencosmetics.com/en/colour ... hadow.html Знае некој која цена се?
Сенките ги има секаде кај што се продава есенс козметика. (Еликсир парфимериите/Јуник,ДМ маркет/.. ) Една е 210 денари,а палетата ја земав во КИМ парфимеријата во ГТЦ има и во Бисер - за 1090 ден.
АЈ ако не ти е тешко стави на рака неколку нијанси од палетата и од мат и од тие што светкаат,да видам како изгледаат ми се допаѓа вака.Ако не ти е тешко ти благодарам однапред
Еве јарец ,некои сенки од палетата како изгледаат на прсте Не се смејте само како сум ги наредила немав идеаја и ги збуткав Доле во левиот агол се мат сенки (две) тоа што има малце светки е од предходните сенки што ги ставив на прст и останаа светките не се тргнаа Прво требаше мат сенките па тие со светки али ај ја тупитка сум ептен
Значи палетава е дури и евтина за квалитетот кој го има, какви интензивни бои, ауу прекрасна е, инаку таму каде што ја гледав веќе ја нема палетата, ги прашав дали носат на Бела оџи друга козметика но не носеле, на сајтот на фирмава ги разгледував другите производи имаат и поединечни сенки, трио, кватро, кармини ама преубави, како некој не му текне да ја донесе фирмава со сите производи.
Нема да ја носат палетава веќе? Јас во ГТЦ кога ги прашав ми рекоа дека цело време ја имало истава и ја носеле често. И дека јас ја земав тогаш последна ми рекоа дека ќе ја има во брзо време пак а може и да се нарача исто мислам дека Иначе има и помали палети од истава фирма ако некој сака помала верзија И ефтини се не се скапи стварно за квалитетот кој го нудат,јас кога ја земав не очекував многу квалитет,ама баш спротивното се покажа
Девојки која нијанса е сенкава од римел? Ja барав на страната на римел ама не сум сигурна дали е Smokey Burn?
сенкиве се од Н&М како што разбрав во новиот шопинг центар што го градат во карпош ќе имало и Н&М многу ми се убави нијансиве ако имате видено вакви негде пишете
денес земав ваква сенка од Сефора и многу сум задоволна. Имаше 5 бои сина , бела , потемна нели и посветла заедно но земав еднобојна бидејки барав таква со светки да е
Мрсни сенки никако во прав или камена , скоро сите бои ги користам во зависност од гардеробата,ама најчесто ги користам бела , црна , сива ,
Jас пред некој ден ја порачав Naked Palete,онаа од јутјуб што сите ја имаат,ја порачав преку ebay за 34 долари,многу ми се допаднаа боите и едвај чекам да ми стигне
Се уште сум во потрага по соврешните бела, сива и црна нијанса за смоуки ајс. Морам да си купам сенки деновиве. Секој предлог и задоволство/ незадоволство од брендот на сенки е добредојден