@Emilija97mk палетите од Maybelinne не се пигментирани воопшто и сите бои личат една на друга кога ќе ги нанесеш на очи.
Се согласувам, никако палетите од мејбилајн, катастрофа жива се, ни денар не вреди да се фрли на нив, уште не можам парите да си ги преболам што купив палета таква еднаш. @Emilija97mk Види ја оваа на wet n wild
Wet n wild палетата со 32 сенки или некоја од bright палетите на Beautybay. Палетите од Beautybay имаат 40% намалување. Спојлер: Wet n wild Спојлер: Beautybay bright palette
На попуст за 400ден може да ја начекаш. Кога бев во дм пред 2 недели видов беше пак на попуст за 400ден пак дека е, провери си.
Јас во странство сум и ја земав 20+ евра точно не се сеќавам, но оваа палета е многу пигментирана особено тие нијансите со светки.
Втората можеш да ја порачаш од beautybay.com Само достава до тука чини 20 фунти. Палетата што ја предложила Бубаче е од revolutionbeauty.com Доставата е околу 10 евра. Поисплатливо ти е од вторава страна да порачаш особено ако имаш со некој да делиш достава. + има многу поголем избор.