Ве молам предлог за ваква сенка за очи, било да е моно или дел од палета, цената исто така не е битна.
Во оваа палета на Аура мислам дека има сенка што би ти одговарала на тоа што бараш. Види ја и оваа од ГР, бр 87.
Да, само што ги видов си купив. Преубави се, ги користам секој ден. Само што тие со 5 сенки не се исплатат бидејќи за малку повеќе имаш 10.
Да, многу се убави и пигментирани. Не се скапи, околу 300-400 имам купувано нивни палети, често се на попуст. Неодамна уште поевтино начекав палета на Револушн на sminka.mk.
Презадоволна сум. Имам две,една мала и една голема. Големата има светки и многу се пигментирани светките.
Од сенки за очи имам дури цели 2 палети хахахах , и тоа ми се од мнооогу одамна.... Баш ме има фатено мерак да се почастам со уште една, некаква со црвенкасти-портокалови нијанси. Предложете ми некоја, но до 300 денари максимум (ако постои со ваква цена ). Исто така, и едноделна кафеава сенка за очи силно пигментирана, до кај 100 денари да биде . Пишете ми
Убава е, а и доста фалени ми се на Аура. Ќе разгледам во ДМ, и плус цената ми е прифатлива. А, од другите дрогериски сенки, кои се најпигментирани ?
Барам моно сенка која ќе можам да ја користам секојдневно, да не биде нападна. Некоја кафенкаста нијанса, one and done.