Сенки за очи

Discussion in 'Лице' started by TheSecret, Jan 23, 2011.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Од каде да почнам. Огромен фан сум на козметика, па еве дел од моите палети.
    images.jpg
    Ја обожавам. Пигментирана е што е најважно, боите се преубави и лесно се блендираат. Худа никад не разочарува со палетите.
    Too_Faced_Better_Than_Chocolate_Eyeshadow_Palette__01027.jpg
    Преубаво мириса, пигмент на високо ниво, убави бои и убаво се приливаат на окото.

Makeup By Mario Palette.jpg

Палета за секојдневна употреба. Не коментирам за пигментот, врвен квалитет, убави бои неутрални.

Panda00 likes this.
  2. Panda00

Panda00 Истакнат член

Никако да ја потрошам. Не дека не е добра, туку само посветливе бои ги користам, и тоа многу ретко. IMG_3490.jpeg

3. Девојка999

Девојка999 Истакнат член

bourjois-smoky-stories-eyeshadow-palette-002-over-rose-3108-104-0002_1.jpg

Ја добив за роденден пред неколку години, и толку скржаво ја користам што уште од сега ми е жал кога ќе дојде денот скроз да се потроши. Многу пигментирани 4 боички, некако седефасти, или ептен малку мрсни, ама траат цел ден. Плус дискретни светки имаат. Ја немам забележано негде по продавнициве сега. 10/10

295dde4a1ef4b757a667f3fd1a45bdf7.jpg

Ова на Catrice добива оценка 3/10.
    Мат да, ама прашкасти и кога блендаш исчезнува цела сенка. Минимално користена, три од сенките се скршија и веќе скроз излегоа од лежиште самоиницијативно. Не би ја препорачала.

Salome, Aschenputtel and Eunoia like this.