http://www.youtube.com/watch?v=eUaoYPYTKy0 веќе моја! јас ја земав од рима парфимеријата тц.бисер 1110 е и е преубава по препорака на бичамп
Баш ко на девојчево сенка барам, крем текстура, многу нежно кафено, седефасто, ко без сенка малтене. Која марка?
^ Coppy right - Essence Stay all day ? Вака како што можам да забележам од твојата сликa најблиска ми е оваа сенка,плус и крем е 210 денари е
Аура, новите единечни сенки за очи светкави се мноогу убави! Си ја зедов зелената, не е баш зелена има во неа и некоа нијанса на плаво, 190 денари, малце е скапа, ама вреди.
Овие сенки ги добив на поклон од дечко ми.и сум задоволна од нив мн убаво се пигментирани и мн долго траат, не се собираат што ми е најважнo.за љубителите на палети сенки топло ја препорачувам..RUBY ROSE
Cега некое време ги користам Naked палетите,се решив да дадам мини рецензија за двете,naked 2 потазе ми е земена. Ceга за првата,најискрено многу се радував за палетава,едвај чекав да ми стигне,а кога стигна не ме воодушеви многу. Hе е лоша,далеку е од лоша,но некако боите многу ми се светлуцави,има 2-3 мат што се и нив најмногу ги користам. Mалку ми пречи што ми се ронат кога ги нанесувам,па кога ке пробам да го избришам или издувам уште ми стои црно. A оваа палета е за оние што имаат потопли тонови,сега од како ја имам втората палета,не посегнувам толку по оваа *Jа добив со четка наместо молив,исто имаше и прајмер за очи(кој патем е одличен) Naked 2 Зa вторава многу се двоумев дали да ја земам или не,ми изгледаше дека истите бои се,не ми треба и бла бла. Cе решив да ја порачам преку нет,така да не знаев што ме очекува. E од оваа баш бев воодушевена,направив едно wow,веднаш почнав да се шлапам со боите. Eдноставно боите се поубави некако,не знам како да ги наречам покремасти,повеке пигментирани не го знам магичниот збор,но подобри се од првите :up: Cветлуцави има,но не се како првите,овие како подискретни се,имат 3 мат сенки. Mногу се добри,заљубена сум во нив. Пакувањето е подобро од првата палета,првата повеке се валка,матријалот на првата е како сатен нешто. Jа добив со двострана четка(која не ми се допага многу)и со мини сјајче Aко ве интересира за боите или нешто друго,слободно прашајте ке ставам слики и друго Jас ги порачав од www.beautybay.com. Mислам и дека во Mакедонија испорачуваат
Вчера ја видов палетава со сенки ама се брзав не видов ни цена па ме интересира дали сте ја користеле палетава со сенки на Seventeen како сте задоволни и колку пари..
Прано користев суви а сега повеќе ги префирам мрсните Суви на max factore користам а мрсни на авон и орифлем...
Баш сакав да ги пофалам сенкиве. Имам една палета бр. 56 Fall Romance прекрасни се сенкиве. Имаат убава текстура камено кремаста, ептен убаво се расмачкуваат и траат цел ден, не се собираат, ма прекрасни се. Цена 360 денари.
Ги има во сите парфимерии, а за бои имаат милион и една комбинации од палетиве, да не знаеш која попрво да ја купиш.