Побарај од оние на Gosh што се како во мали округли кутивчиња, како пигменти се ама имаат светки во нив и во прав се Многу се убави, се прелеваат со бојата ама не се само како сенка, се гледаат и светки. Мислам зависи какви светки бараш, ама овие не се лоши воопшто побарај ги да си пробаш на лице место. Слики од интернет во спојлер, како изгледаат. Спојлер - Големи се, отвори ги во нов таб - Големи се, отвори ги во нов таб
Препорачајте ми некоја палета сенки,боичките да се нежни(корална,бела,светло розева,nude..) и да не е многу скапа по можност.
Ги има во Македонија овие Naked palette 2, па и единицата. Џабе прашувам, сигурно ги нема А знаете ли од која интернет страна би можела да ги порачам, а очекувам и главата да ме заболи од цената...
има една марка Wet n Wild која што е преефтина. Гледам често ги фалат овие девојкиве од youtube ептен пристојни цени дури и смешни еве една палета, а има мноооогу други http://www.allurabeauty.com/wp-content/ ... Allura.jpg
Гош се закон, јас сум презадоволна од нив и што е најважно не се разлеваат, ги имам и мрсните и мат сенките и имаат прекрасни нијанси
Овие ми се омилени, Доломиа ја нема во Македонија за жал, а марката е ептен закон... НЕ МИ СЕ ДОПАДНАА - Deborah, Manhattan, Aura, Essence, Avon & Oriflame !!!... Ги снема за пола час !
Палче нагоре за новите 3D сенки на Есенс. Луѓе се заљубив во сенкиве, конечно најдов светкави сенки како што барав. Имаат убав избор на бои во 9 комбинации, ги имате сите кобинации на сликата. Не се собираат, не избледуваат, ма сенкиве не мрдаат од очи цел божји ден. Имаат солидна пигментација, светкави се, се прелеваат...мене ми се одлични. Цена 209 денари (а во каталокчето пишува 115 ден. ) Спојлер
Lilit можеби малку доцна пишувам , но доколку сеуште не си ја нашла совршената црна сенка (бидејки многу не црнат убаво и даваат некој сив сјај) би ти препорачала да си земеш Флормар , мат е , трае и дури може со потврда четкичка да се нанесува на внатрешниот дел од капакот (од долната страна не знам како да објаснам...) и не се брише воопшто , цената беше некаде околу 130-50 ден мислам дека , да не те излажам во Шатци ја земав јас
Да ве прашам женски, сенката за очи кога ја ставам по два три часа ми избледува и ми се размачкува.. што да ставам под неа за да ми трае подолго и да не мрда? Инаку ставав само коректор за да ги скријам подочниците а после таа.. ама не стој долго
^ Овие на Дебора се добри,ги имам земено пред месец.Малку се зезнав мислев дека се попигментирани али ништо од тоа. Сепак од 1 до 10 од мене имаат 8+