Мене поклон ми е од Турција така да незнам ама ми кажаа дека била многу евтина. На блогот има линк долу за да ја порачаш мислам дека ја имаат. И да јас сум задоволна шминката ја имам 12 часа сега ке ја бришам не ми е собрана на капакот. (голема реклама им напрајв хахах ама како дете мало се радував на палетава боите ептем ги сакам )
Јас мат сенки имам испробано само од Голден роуз и можам да кажам дека за цената се одлични.Имам две нијанси купено само...темно кафена и праска боја,мене ми се допаѓаат и ги платив по 80-90 ден.,сега незнам колку се ама не ми се верува да се повеќе од 100 ден. Стојат долго на очите,барем кај мене,пробај.
Кажи ми дали ги имаш пробано единечните http://www.lorealparisusa.com/en/Produc ... l-Sunshine? ги гледав во космо, единечните се иста цена како овие со по три сенки, а навистина се многу убави.
На страницата пишува: Shipping Method Select Shipping Method 4-10 Working Days Untracked $1.70 3-8 Working Days Tracked $26.65
Фајтер јас ги користам единечните.Сенките се закон, не се мат, имаат некој убав сјај, даваат некоја убава свежина на окото.Трајни се и доста пигментирани,а и некако споро ми се трошат.Имам зеленкаста нијанса и беж hourglass се вика нијансата.Купи си нема да погрешиш.Од сите сјајни што ги имам ове ми се најдобри.Кога ке се вратам од чаршија само од нив имам уште на окото, оваа другото пола има или воопшто нема.A имаат и многу убави нијанси.
дали некој ги има користено овие сенки и дали е задоволен, сега се на попуст во орифлеим 129 денари и биле со 2 ефекта, може да се нанесат и со воден апликатор и иде многу различна метеликк нијанса и ефект....ако некој користел нек ами пише-благодарамммм
колку пари се овие вомојот град ги нема, кај мене има само кршш турска кометика, кинеска и албанска.........ужассссссссссс во тој поглед
хехе тебе не ти се верува, ама мене ми се плаче ---верувај дека само мода, голдеен роусе, габрини и слични работи турски, некои кинески гадости и сл. затапени сме од тој аспект, не е ова скопје хехехех тоа е реалноста кај нас.
Nausicaa и јас ти ја препорачувам оваа на Есенс,ако сеуште може да се најде некаде.Јас ја купив пред 2-3 недели(незнам точно) и цело време ја користам преубава е и трае.Исто така имам прекрасна бронзена во стик сенка од Орифлејм,ама незнам дали ја има уште.Од есенс од моно сенките - 70 fox in the box ,65 skeye & sand и 06 metropolitan преубави.
Да имам една ваква сенка и тоа ја земав како подарок со купена маскара. Одлични се, даваат како некој влажен изглед на окото, сјајни се, по структура некако измеѓу кремасти и прашкасти ама кога ќе се нанесат се многу мазни. Доста се трајни едно искачање без проблем го трпат, ефектни се стварно. Ти ги препорачувам.
baby-star и EMoonlight, ви благодарам многу bubamara12345, јас планирам исто да си порачам од двобојните сенки, не се нешто вауу ама океј се, онака стандард квалитет