Обожавам сенки за очи и најмногу сакам да ги користам..имам повеке кутивчиња најчесто триа, и имам неколку гош сенки и феноменални се, стварно добар квалитет.. пред еден месец, во јануари бев на пазар и иако непланирано испадна да купам едно сетче од 4 бои за 100 денари (можеби и 80 беа) леле што да ви кажам, по катастрофа не сум пробала ..нит се размачкуваат сенките, се ронат ..само една единствена работи и тоа со големи муки за да ја доведеш во ред.. заклучок потрошете некоја пара плус и купете асални сенки од парфимерија никако од пазар..знам дека се преефтини али катастрофа се..ова е мој совет
Во парфимериите на Еликсир ги има 185 денари, а ако си на поминување низ Аеродром, тогаш во Бисер парфимерија РИ-МА.
благодарам на одговорот бидејки јас сум од ср ке ја испратам другарката да провери а дали си ги видела во космо тинекс бидејки и овде ке се отвора наредниот месец па ако ги има да си купам
Ги препорачуван на авон-лично мене ми се допаѓаат и на seventeen eдинствена сенка на гош ми е и сум задоволна ,планирам уште од гош да си набавам
Јас ги имам сите од авон,и цетирибојните и оние со повеќе бои,и двобојните и сум презадоволна.на сите ви ги препорачувам
Аура моно сенките се совршени. Сум користела Лореал, Макс Фактор, Арт Деко... Веќе знам дека нема да побарам друга сенка. Пристапни цени, а квалитет како оние што ги гледаме на ЈуТјуб видеа, и си велиме "абе нашиве не испаѓаат олку интензивно" ... Одлични се. Посебно ми се допаѓа комбинацијата од 25 и 27, а и зелените ги пробав, преубави се.
Jaс ги нарачав, ама пари не ми земаа. Ми ги донесоа како поклон Е сега можам да ти кажам дека ќе те фати некаде околу 2000 денари, бидејќи една форумџика сака да ги нарача и ме праша за квалитетот
И јас сакам да си порачам палета со повеќе нијанси ама да сум сигурна дека ќе вреди и дека ќе ми стигне Кој знае линк, моето сандаче е отворено за лп А Ливинг, се од Аура е преубаво, ама видоа дека им се трошат производите и почнаа и тие да ги зголемуваат цените
се согласувам со сесилија ги сменија и шишињата од старите лакови овие новите тешко мозжат да се најдат истите нијанси а и ги поскапија многу се извинувам за офф п.с.а колку чинат сенките моно
Сенките се околу 140 денари. И навистина некако поретко се наоѓаат во последно време. Овие се од новата колекција, а некаде може да се најдат и од старите палетки (дуо и трио). Тие чинат 140-150 денари.
Најефтини се во Зегин, тоа дефинитивно Мене конкретно ме интересираат овие (само кафени) и овие (исто кафени) Дали сте ги користеле и колку пари се? Овие двете мислам дека беа 230 ама не сум сигурна, а трите ми се ептен како од Дебора, па сакам да знам колку се за да споредам
Сеси од таа колекција Music (со две нијанси) се околу 200 денари. Триата се поскапи (накај 400 тераат) и не сум ги пробала. Едит: само кај мене забегува темава налево?
И кај мене забегува темата, ама си викам ај пак да не мрчам, ќе си молчам Епа ако се накај 400 тогаш се приближно колку Дебора