Сенка во боја на шампањ? За секојдневно користење ми е, така што да не е глитери, туку дака да дава сјај.
Не сум сигурна да ти кажам.. знам дека тие мали палети од Лореал со 4 бои внатре беа околу 560 ден , а за моно сенките незнам но под 400 ден сигурно не се
Си купив една палета, земјени мат бои, 180 денари, и вака малце што ги пробав, ми се свиѓаат. Не можам да изгуглам слика од конкретната палета, ама сите се од бела, па бежови и кафеави и вака изгледа:
Тоа и ми беше целта Имам дома некои препигментирани - и не сакам така. Користам туш обавезно, па ми треба нешто посуптилно под него. Како и да е, да ги пробам па ќе кажам што мислам
Епа супер. Потемните се добри, се познава бојата, не се јаки многу, ама светлите воопшто не се познаваат. Ама ако ти се за со туш мислам дека ќе ти бидат добри, траат прилично долго.
Да не случајно знаеш ти или било која од вас, дали ја имаат нијансата Bad to the bronze? Многу ми се направи филм со сенкава, морам да си ја купам!
Вака некои сенки на виолетово, мат? Пример последната во прв ред, претпоследната (може и посветла) во вториот ред? А може и палета?
Нијансата Bad to the bronze МИСЛАМ (не сум сигурна) не ја доставуваат кај нас Барем ја нема у Космо-Зебра каде што јас пазарам, тоа сигурно!
Каде да најдам да купам глитери ,светки за на очите ? Никаде неможам да најдам бев во дм и во шатци ама никаде не најдов
Прво ми падна на памет на Артдеко моно сенките потражи ја 582.не можев нешто да поставам фајл со сликата ама изгуглај ќе ти излезе на слика каква е нијансата одприлика. И на Аура Divine Eyes purple midnight.Она е малку посветла од тоа што бараш ама може ќе ти врши работа.Битно мат е. Ако сакаш палета земи си ја на Bellaoggi smokey set deep purple палетата.Мислам дека таму имаш најмногу избор на нијанси најблуску до тоа што го бараш плус плави,Ама они не се мат мислам.
Читајќи го твоето прашање, веднаш ми текна на мојата палета од Гош, ги има баш тие нијанси што ги бараш. Јас ја купив во Шатци за 490 денари пред некој месец. Мислам дека цената е таа, нема голем варијации. Еве слика од палетата
Провери на штандот на Аура во дм дали ги има овие..јас пред неколку месеца ги гледав , но некои феминки кажуваа дека ги повлекле од продажба? сепак баш провери , и мене ме интересира