Preubavi se paletite No sekako nema sansi da gi nabavam pa mala pomos za nesto slicno? Moze I paleta I poedinecni senki boite mi se bitni.
oblace1 мислам дека Avon имаше сличен изглед на палети само не знам колку се квалитетни. Оние со 4 сенки.
Дали некој ги има користено сенките на s.he stylezone? Ме интересира дали се светкави или мат? И дали се собираат на капакот или си стојат на место? Конкретно сум заинтересирана за quatro палетата со црна, кафена, крем и светло кафена.
Тоа што се собираат сенките не е до нив, туку ако имаш мрсни капаци а немаш ставено база за сенка. Ако ти се собираат сенките вложи во база, зошто какви и да купиш пак ќе ти се прави така.
Katherine Arley, tie single eyeshadows sto i se. Ima preubavi nijansi na kafeavo, pigmentacija i tekstura na senkite vrvna, a ne se skapi.
Вчера во маркетот ги забележав сенките на Маис со 8 сенски 180 ден. а со 24 сенки 240 ден, ме интересира има ли некоја користено од нив? Како сте задоволни?
Jaц имав едно мало палетиче со кафени тонови, лесно се мешаат, само што не се многу пигментирани и некако се прашкасти. Пишува дека се без парабени. Нешто што мене нично не ми се допадна е изборот на бои, во секоја палета половина би ми останале неискористени бидејќи се дречливи или се како од 90тите (светло сина, јака виолетова, резеда).
@Umbrella22 Каде можат да се најдат овие палети ? Видов некој на форумов имаше сатавено слика и имаше прекрасни нијанси исто и оваа твојата ми се допаѓа многу
Јас ги начекав во Кит-Го маркетите, незнам од кој град си ама доколку има побарај. А можиш да видиш и во некоја парфимерија, ваљда ќе најдиш Гледам ги има и на Аликеспрес ама скапички се + имаат и поштарината од 5-10евра