@Umbrella22 Јас ја имам оваа палета и за 160 денари сум премногу задоволна..се малце прашкасти сенките ама за толку пари што и очекуваш, а се многу пигментирани и за секојдневна употреба ми се супер...а и доста се големи сенките имат доста продукт во нив за толку пари...јас имам и многу осетливи очи а и покрај тоа што од ефтина палета очекуваш некој проблем да ти се појави,никогаш не сум имала никаков проблем со алергии и слично
Јас ја имам палетата со кафеави тонови 150 ден мислам дека ја купив. На последната слика во вашата шминка имам користено од неа во комбинација со од есенс палетата. За таа цена се добри. Не се многу пигментирани ама траат до 5-6 саата. @k.frosina @Elence93
Јас имам пишувано на мојот блог за Меис палетите тие ови со 8 сенки и оние со 24 сенки доколку сакаш прочитај повеќе на линков: http://inglelook.blogspot.mk/2015/11/meis-cosmetics.html Се надевам ќе биде од помош Иначе да задоволна за тоа што го нуди цената.
Јас ја имам земено од дм, ама колку пари беше појма немам, не памтам цени ич. Може ќе знае некој друг
@lal Јас ги зедов од Кит- Го маркет во мојот град побарај во поголемите маркети можеби ги има а случајно видов дека ги има и во локални продавници што држат козметика а можеш и на пазар да ги земеш и таму ги има.
Може еден савет...сакам да си земам палета од 4 сенки (бела,сива,потемна сива,црна).Ги разгледував коментарите тука и сега се мислам помеѓу: 1.Avon true colour - urban skyline 2.Flormar p046 3.Catice smokey eyes set Какво е вашето мислење?
Јас би ти предложила нешто надвор од ова, има доста нијанси со различни подтонови, а и цената е пристапна, не повеќе од 300 ден.