Оди до темата вашата шминка низ слики мојата последна слика, шминкана сум со овие само јас ги сенчав. Многу се пигментирани и стојат со база. Презадоволна.
јас ги имам all about roses и сим многу задоволна. Доста се попигментирани од оние палетите со по шест сенки. Исто гледам убаво ги избрале нијансите, си одговараат и нема да останат некои непотрошени.
Јас ја имам all about nude, купена со супер рок на траење ама катастрофално тешко ја нанесувам- со нормален апликатор не сака, со четка бетер, со прст исто ништо, единствено успевам со двостраната четка од авон да се нашминкам како што треба. Јас би ти ги препорачала сенките од Авон, нема утка со нив
I mene najvekje mi se dopakjaat od Avon paletata so 4 senki sivo-crna kombinacija.A preporaka za kefeavi ali mat senki?
Од иста фирма имам користено ваква палета само помала, мене лично ми се многу светкави, трајни се колку за цената мислам ја зедов околу 300 - 350 денари.
@Emotional123 па може да се каже дека се трајни, али се многу светкави. Јас ги имав порано, али пола ми останаа неискористени. Јас сакам да даваат сјај, али овие се баш светкави.