Имам на блогот рецензија и слики да видиш колку се интензивни боите. Инаку јас сум задоволна најмногу ја користам таа 4 бојната со златни тонови Sumptuous Gold затоа што многу ми одговараат тие нијанси. Многу се меки на допир и многу се пигментирани. Единствена мана е што се ронат малку кога земаш со четката ама не паѓаат на лицето него си се лепи сенката на четката незнам како да објаснам хахах И тие новите поголеми палети се многу добри текстурата некако е посебна многу мека и пигменгирана ако се нанесуваат со влажна четка боите се уште по интензивни. Вредат многу за парите. Еве линк од блогот и во search побарај ја рецензијата ако сакаш да ја прочиташ. www.rosee96.blogspot.com
Јас изминатиов месец користев 2 палети на сенки кои ми се нови исакав да ги испробам , ама стварно се воодушевив. Многу се добри, се ронат ама со оглед на се друго , воопшто не ми смета тоа. Напишав рецензија за нив на блогот. Еве линк http://mymakeupbagm.blogspot.mk/2016/08/yves-rocher-couleurs-nature-eyeshadow.html
Jас ги имам Naked 2 и 3 од Алиекспрес и задоволна сум. Шминка на минимално сведувам , не се пигментирани премногу и супер ми се. Имам осетвива кожа и очи па фала Богу еве ништо не ми е , ако не се оргинал. И на Авон палети имам , попигментирани се од овие горе.
Catrise истo тaкa имa супер пaлети зa сoaтa пристaпнa ценa. Штo сс oднeсувa дo NYX , јaс јa имaм Soho пaлетaтa и сум презaдoвoлнa
Јас не би ви препорачала да користите било каков производ кој не е оригинал козметиката може сериозно да ве заебе затоа што некој делови од лицето се пре осетливи и не вреди да експериментирате на сметка на туѓ профит .