Многу ми е таа со 32 сенки, имам и на Sephora i sleek i na gosh ама од маливе мислев. Ептен ми остави впечаток таа што ја имам, па сакам друга.
Дали ја има кај нас MUR iconic elements? Вака изгледа http://www.flutterandsparkle.com/2015/04/makeup-revolution-iconic-elements.html?m=1
Ги има овие, мислам 375 денари се. Сега во вторник има 20% попуст, можеш да го искористиш. Всушност има во Голден Роуз продавниците, не знам дали само на нивни производи е ама провери
Мене ми се допаѓаат, имам 2 такви палети - the nudes и the blushing nudes. Многу се пигментирани, не се ронат и траат доста. Со база не ми мрдаат, а имам мрсни капаци па не ми одговараат секакви сенки. Многу сум изненадена од сенките на Мејбилајн, меѓутоа сметам дека цените им се ужасно високи како за таков дрогериски и сосема просечен бренд.
Essence I love stage, евтина ми е, а и фино држи па ја немам сменето. Давај предлози ако си пробала некоја нова, може ќе ми фати око нешто ново и интересно.
Nemam nikakva momentalno korektor si stavam Gledav Golden Rose imaat nekoja nova se mislev da ja probam ama ja nemaat vo Struga dobieno seuste. Inaku ja imam probano ovaa na essence i navistina bas e dobra ubavo me poseti mozam pak da si ja zemam.
О, јас баш ја барав I love stage пред некој месец, ми рекоа ја нема повеќе. И мене ми беше таа многу убава. Сега ја имам од Catrice, ок е ама не сум толку задоволна. Oд Alverde е катастрофа.
Најверојатно ќе вадат некоја нова верзија, не верувам да се остават така без каква било база, сепак им беше доста продаван производ. Мојата е стара, ја имам речиси година и не ми е ниту до пола, многу ретко почнав да се шминкам онака со фул шминка. Види ја базата на Аура. Мислам дека е со слична цена, а баш е фина.
Фала Мишела Како база всушност користам и две мат крем сенки на Maybelline I love tattoo, Creme de Rose и Creme de Nude, тие ми се таман, некогаш сами, некогаш со сенки врз нив Koпија биле на MAC Paint Pots, Painterly и Soft Ochre. Спојлер
Од каде нарачувате сенки на Makeup Geek? На Бјути Беј ги има, на друго место? На NYX имате пробано од базите за сенки, божем "dupe" на MAC? Дајте предлог гел за веѓи и сл.?
Од база за сенка таа на Радиант. И јас имам мрсни капаци и проблемот е решен со оваа база. @Mishela @Rose96
Јас летоска ја зедов и уште ја имам. Во Космо ама да ме утепаш ич не ми текнува колку беше 300-400 денари најмногу.
Знам дека ја има во Космо, ама би било одлично ако се сеќаваш на цената. За секој случај, може ќе се погоди и некој попуст.
Сега нели има попуст во Космо по повод празников. Инаку трае цел ден базата. Мене @koritsaki ми ја предложи, ете може таа знае.