Make up Revolution, мислам дека 12 сенки беа во палетата. Чини 395 денари. Производите може да ги најдеш во Голден Роуз.
Девојки не знаев каде да го поставам прашањето...Сакам да ставам светки на очите, е сега кога бев на шминкање ми ставаа лепак па светки. Какво лепило треба да купам за светки? Дали има некое со специјална намена за тоа или може да се користи и тоа за трепки што е?
@Annath, малку доцнам со одговоров Јас најтопло би ти препорачала да ги ѕирнеш четирибојните сенки на Авон, мене ми се имаат покажано како најквалитетни од тоа што може да се најде кај нас. Во тековниот каталог се 299 ден. Berry Love Mocha Latte Stone Taupes
Ти благодарам за информацијата. Немав каталог, ниту сум го видела онлајн, а боичкиве ми се бендисуваат ептен. Ќе ги видам обавезно.
Епа прсни малку фиксатор за шминка на четката, капакот на окото претходно припреми го со обична база за сенка или коректор, па нанеси така од сенката со мокра четка. Ефектот на глитерот ќе биде поживописен, а и ќе ти трае подолго на окото. Не сум пробала со лепак за трепки, ама со оглед на тоа што ми се јавувала реакција од него, не би експериментирала, вака ми е побезбедно и ефикасно. Пробај па ќе видиш што ти прија.
Voopshto nema da bidat mrsni,zatoa shto prvo pominuvash so malku vazelin na delot kade sakash da nanesesh svetki I potoa so drugata strana od cotton tips(suvata strana) si zimash odredena kolichina od svetkite i nanesuvash..I voopshto ne mozesh ni da primetish ako imash odozdola neshto pod svetkite,a I za izdrzlivost na svetkite super e vazelinot..
Девојки, да ми предложите некоја единечна сенка како maneater што е во последниот ред во „подобрава“ Худа палета?
Долго време барав и јас темно црвена нијанса и лани начекав мини моно сенка од Аура, околу 80 ден беше. Имаа многу убави нијанси, ама гледам во Дм одамна ги повлекоа. Провери да не ги има повторно во мини или нормална верзија.
Имам палета од Есенс, онаа каде сам ги бираш сенките. Ми треба некоја транзишн нијанса, не знам на македонски како би било, али ваљда ќе се разбереме. Мат светло кафена топла нијанса. Светлата во ДМ им се катастрофа, па не сакам да дојдам дома и да видам нешто скрос друго, затоа и барам помош.
Да ја видиш оваа, број 04, ама да не ти е многу темна? Ако не тогаш оваа, 07? Еве ти ги овде двете како изгледаат, па спореди си што поточно бараш