Јас на сликана како што гледам, тоа се крупни светки, не е обичен металик туш. Можеш да си купиш светки во кутивче, најефтино мислам би ти биле од пазарче да ги купиш
@Irreplaceablee мислев на сенките на Makeup Revolution дали се исти како оние во гр и тие што си ги порачувала од интернет..Бидејки јас немам гр во мојот град ке треба преку интернет да порачам па ако можеш.да.споделиш искуство
Не може да се изведе со туш бидејќи е течен. Ова се посебни светки. На аура, инглот, mac... или битпазарските ситни светки.
Добри сенки ама не мат туку од оние како светки што имаат низ нив..Но да може да се нарачат од некоја страна и предлог ако може од која страна?
Се двоумам помеѓу: *HudaBeauty *Revolution *Naked *Loreal Кои од горе наведените се подобри и подолготрајни?
Huda ne mi e nesto posebno osobeno tie so svetki, nijansite se preubavi ama pigmentot ne e toa toa a preskapa e. Bi ti ja preporacala na Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance pre pigmentirana e i mnogu dolgotrajni se senkite.
Еве на блогот имам пишувано http://rosee96.blogspot.se/2017/09/anastasia-beverly-hills-modern.html?m=1