Јас ги користам восокот и сенката за веѓи на авон, добри се, задоволна сум. Баш природен изглед се добива .
На штандови во Jumbo, Ramstore и во ГТЦ Pretty се вика продавницата на 1 кат. Сенките колку што знам сеуште ги има.
Искуство за Make up revolution flawless палетите? Јас ја имам iconic 3 и ми се допаѓа па сега се мислам за некоја од flawless да земам, мислење?
Јас ги имам MR Iconic 3, Beyond Flawless и Fortune Favors the Brave, и сум презадоволна од сите три. Слободно пробај ги
Збор-два за сенките на Ингрид козметика?Пигментирани ли се, се ронат ли под очи... Ги видов во една парфимерија па ми текна да си прашам на Фемина.Вака фини палети на бои имаат и не се скапи.
Сум читала на блоговите дека се баш добри и солидно пигментирани за таа цена . http://rosee96.blogspot.mk/2017/04/ingrid-cosmetics-eyeshadow-palette.html
@xxneska ја имам гледано по продавнициве, сега зависи каде имаат залихи. Не сите палети можеш да ги најдеш во една продавница. Спојлер Не знам дали попустов важи за онлајн продавницава но моментално е 730 денари. Повели линк, разгледај си.