Да. За светкавите ако станува збор слабо се пигментирани, затоа ќе прснеш малку фиксатор на четчето или можеш да го намокриш четчето малку.
Можеш да ми предложиш палета некоја, може мешани мат/светкави, со добра пигментација и нормална цена?
Maybeline the burgundy bar можеш да пробаш пигментација на рака во било кое продажно место. Со маскара во пакет е 560 ден во Дм а посебно околу 450 денари.
Јас поминав во дм баш за ова како пакет што е и сега наместо burgundy bar е др палета со др маскара.. А цената беше пристапна и баш сакав да ја пробам палетава воедно и таа маскара :\
Здраво девојки дали некој знае која е цената на оваа палета во Golden Rose? Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palette - Flawless
Палета незнам да ти предложам, но бидејќи и јас имам палета од MUR (и истото го помислив што и ти) подобра пигментација ми се сенките на Мејбилин, Гош и Севентин. @sofija014 тој комплет го имаше во ДМ битпазар, пред саат време ги гледав, баш ги измеркав но не ми се даваа пари
Почна нова неделна акција и ставиле друга палета на акција заедно со златната маскара. Па и таа палета не е лоша, јас ја имам баш ми се допаѓа. И маскарата е одлична. Плус, наведено е дека акцијата трае додека ја има палетата на залиха. Веројатно со сите палети и со сите понови маскари ќе имаат акции до крај на празничниот период.
Некој ме прашуваше за сенката на Меис течната. Презадоволна сум,цела вечер не ми мрдна од очи таа од кога ќе се исуши кога ќе ја допрете со прст нема ништо. Не се пресликува и не паѓаат светките. За таков квалитет смешна е цената.
Брзо прашање девојки! Видов низ сторињава по инстаграм една слика од палета на Catrice што ми изгледаше преубава ама пошто бев зафатена го заборавив јузерот на девојчево и тотално не можам да ја најдам да ја распрашам. (Од МК е девојчево бтв) Дали знаете каде по можност (и дали воопшто) ја има палетава на Давид Томац(з)евски низ нашиве Катрис продавници?
Ја има, ја имам видено во ДМ Стои на средина каде што се ЛЕ производите, има и тестерче да си пробаш. Цената не знам колку е, за време на попустиве беше околу 300 денари.
Палетава е Blushing Berries, сега налетав на неа гледајќи туторијали и се заљубив во боите! Било какви предлози каде можам да најдам нешто слично? (до 500денари, не верувам дека би ја користела многу често)
Знае ли некоја каде можам да најдам ваква нијанса на сенка или пак ако знае некоја дали негде сеуште ги продаваат овие мини моно сенки на аура. Во дм и космо ги имаше но изгледа ги повлекоа.