Ако некој бара светкави сенки, за 100 денари е палетава на Битпазар во продавница е купена, можеби на тезгите ќе е поевтина, или иста цена, незнам. Ама морам да признаам многу ми се допаѓа. Едит: само со прсти ставам, со четка не е тој ефект.
Предложете убаво пигментирана бронзено-златна сенка? Вака нешто ко на сликата, а не ептен жолто златна.
805. Често е на попуст. 70-90 ден,а може и помалку. @CinnamonBambi течните на Meis. Преубави,пигментирани и трајни.
Мене на Sleek палетата Оh so special и на Maybelline The burgundy bar ми се омилени и ретко нешто друго да ставам периодов. Според мене ефтини се а многу добри, ги препорачувам ептен
Golden rode 208 http://www.ilseschuurmansfotografie.nl/wp-content/uploads/2014/11/eyeshadown-touch-matte-208.jpg
Не сум ја користела, али според името dark gray khaki и од сликите ми изгледа многу слична. Имам други бои од овие и се многу убави. За цена не се сеќавам, али штом е на ГР би требало да е околу 100 ден.
Овие ми се купени од германија на попуст 5 или 6 евра и сум задоволна жалам што не зедов уште еден пар. А исто така имам купено NAKED oд Битпазар 400 мислам беа и сум многу задоволна.
Да ми препорачате некоја добра палета каде сенките се покремасти, не се толку прашкасти..? Ваљда добро го кажав
Peachy палета за секојдневна употреба? Цело време nude и земјени одам, и секогаш ми била сенката, онака, meh.... Скоро сфатив дека праскестите бои ми ги отвараат очите повеќе, посебно за дневна варијанта