Ако сакате warm based палета која е релативно евтина со оглед на пигментот и бројот на сенки, Morphe ви е најдобар другар. Денес ми стигна 3502 палетата и сум заљубена!
Beauty Bay. Шипингот е бесплатен за нарачка над 20€, у моментот кога ја земав имаше попуст и беше 21 така да одлично дојде. Немаат tracking number што значи нема каде да ја пратиш ама одлични се со customer service и стига отприлика за месец дена (иако пишува до 14 дена, знае да се касни пошто додека стигне до мајка Македонија)
Здраво девојки, би сакала да ве прашам каде можам да најдам nyx козметика, дали имаат продавница негде во Грција?
@Artemission mislam ti kupi Inglot senki. Seuste zadovolna taka? Sakam da odam da kupam, po net ne mi se naracuva za sega..
@wannaBeMomma да, имам цела палета од 20 сенки Задоволна сум да, иако во последно време послабо ги користам (не доаѓаат на ред). Малку се поцврсто пресирани и треба повеќе време да се набилда пигмент на капакот, но лесно се блендаат и имаат преубави нијанси. За тоа со што ние располагаме овде, дефинитивно се најдобри
Немам пробано сенки на Mac Не треба многу труд ама и не дека со едно поминување или на брзинка ќе завршиш работа. Ама затоа once it's on, it stays on
Земи си Anastasia Beverly Hills некоја од палетите и никоја друга нема да сакаш да пробаш. Презадоволна сум а имам сенки на Inglot, Mac, Bobbi Brown, и никоја нема таква текстура и пигментација како тие на ABH.
@Rose96 не испорачуваат CultBeauty до Македонија @wannaBeMomma ги има и на BeautyBay, за 3-4 недели стигаат овде.
Од новите производи на Есенс има лепак и светки. Лепакот не знам колку пари е, не би требало да е повеќе од 200 денари.