каде да најдам кремаста, златна сенка? ама да е ептен силна и пигментирана. нека е во стик, моно сеедно. вака нешто, како најсветлиот дел.
Провери дали некоја од овие нијанси ти се допаѓа,јас си земав една и баш се јаки и трајни, плус евтини се.
Aura Precious & Nude мислам дека се викаше палетата. Боиве не изгледаат многу поразлично од палетата од сликата која си ја постирала, а феноменална е оваа од Аура, ја имам јас. Само не знам која цена е, ја добив на подарок.
Па во принцип би требало да ја има секаде каде што имаат козметика од Аура - Космо, Еликсир, Шатци, ДМ. Мислам дека ДМ ти е најсигурна варијанта, често ја гледам таму палетава.
Есенс од новата колекција имаат моно сенка (тие малечките сенки што можеш да ги склопуваш во палета), околу 180 денари мислам дека се. Исто така Инглот имаат жолти сенки само што 400 денари е една сенка.
Ако потражиш суг ке најдеш хаха ги има кај нас копиите на познатите ама и во некоја парфимерија ке најдеш сиг Јас ја немам сретнато а и јас ја сакам така да ако ја најдеш некаде пиши одма