Нешто вака како nude pink сенки дури и посветли од ова матирани да не бидат нападни ама доволно пигментирани да дадат "deep" изглед на окото на MUR земав ама треба 100 кила да ставиш за ефект. До кај 300 денари
Имам цел куфер Deborah но не ми се допагаат сенките.... Препорачајте квалитетни сенки(мат), од каде да купам.
Мakeup revolution reloaded iconic fever, таа ја има кај нас. На сликите на нет не се баш доловени боите, затоа не ставив. Копија е на Naked heat od UD.
Сенки имам само неколку палети. Ingrid имам 3- некои се ОК некои не баш MODA- ја имам розевата палета, не ги бива суви се Note- Имам само една палета прекрасни се и долготрајни а не се прескапи, за 300 денари ги најдов на попуст. Essence- Не се лоши но ништо посебно Некој ако може да ми препорача добри долготрајни. Не мора да се ефтини, нека се скапи само да не бидат џабе парите.
Ја има некој ABH Modern Renaissance? Не сакам обично да купувам high end шминка и не купувам, ама палетава долго време ми е во глава. Вреди за парите? Пошто реално ич не е ефтина, 48 евра е на Бјути Беј. А такви кафеавкасно-црвени сенки користам скоро цело време, баш боиве на слика ми се свиѓаат.