Јас ја видов во ДМ во Гтц пред некој ден и на попуст беше, само искрено не ме заинтересира да видам точно која цена.
Мислам дека е 469 денари на попуст. Јас кога ја пробав на рака само жолтата и една бакарна нијанса беа пигментирани другото воопшто не се гледаше.
Се мислам многу да ја купам Марокан Спајс на Рихана, ако некој ја има нека каже мислење @koritsaki знам дека купуваш во Сефора во Гр. ама на нивнава грчка страна некако ја нема АБХ? И од трите Сефори во Солун, која мислиш дека е најснабдена? Сакам да појдам еден ден нареднава недела додека сум тука
@CameliaMiller порано на нивната страна ја имаше само палетата со контури на АБХ и моливите за веѓи ама не знам зошто пред година дена ги тргнаа од страната. Да те израдувам дека од пред некој ден ги донесоа Fenty Beauty на Rihanna а на АБХ производите повторно ќе ги има од 10/09 Едит- Fenty Beauty ги има во One Salonica трговскиот центар и во Сефора на Цимиски
Супер, чим од 10ти ќе ги има, јас веројатно ќе сум тука до 12-13ти Знам дека на Фенти ја имаат новата, за жал не и старата со светки, ама не сум сигурна дали вреди 50+ евра.
@CameliaMiller сигурно имаат тестери ќе пробаш , ќе видиш.. Во градов кај што живеам јас во Сефора ги нема производиве ниту на Рајана ниту на АБХ и за жал кога ќе одам накај Солун ќе имам шанса да ги пробам..
Не знам дали во Голден Роуз ја имаат на Revolution Pro Trends Mischeif Mattes, ја имам, одлична е. Во моментов ја немаат на залиха онлајн, ѕирни во продавниците на ГР.