За мене беа ок на почеток бидејќи немав користено многу други сенки, но сега не би ги купила. Нивните нови палети се далеку подобри од тоа што гледав на јутуб. Јас би ти ги препорачала на Мејкап револушн тие од 350 ден наместо овие.
Предлог пигментирана мат палета со некои портокалови црвени светло розеви бордо и кремови сенки ? До 500 ден
@buba4e89 од тука може да се порачаат Морфи производи. Прочитај тука за шипинг. Исто така и на lookfantastic се достапни производите, но нема многу избор.
Колку време ти стигнува? Знам дека некаде беа 20 и нешто евра, ама овде 35евра можеш да купиш повеќе работи за да биде бесплатен шипингот.
Не сум порачувала ни од двете страни, така што не можам да ти одговорам. Но мислам дека со порачка над 35 евра е бесплатен шипингот само за одредени држави, за Македонија е 15 евра фиксен.
https://www.aliexpress.com/item/Fas...RF_UBpCLFL_AjJFxTY_UeAbU90X_lBh7UHrxpVRxp_ieI se dvoumam da ai ja poracam paletava. solidna cena no prv pat naracuvam od aliekspres. ve molam za mislenje kakvi se sminkite od tamu?