Лелеле за момент помислив дека сум пропуштила една епизода и дека Алек вистина умрел. Ух, од памет ме извади бре А за видеово немам зборови, my shipper heart
I'm sorryyy, I just didn't want to suffer alone. Не знам дали да го фалам тој што го направил ова поради тоа колку е добро направено, или да го пцујам зошто воопшто го направил. А поготово после 1х13, кога Алек беше загрижен за Магнус, зошто ги гледа сите кои ги сака како стареат и умираат, ова ме дотолчи...
Фанови, ве има уште тука? Вчера на NewYork ComicCon 2016 излезе трејлерот за втората сезона, заедно со уште две сцени од првата епизода, и изгледаат доста ветувачки, особено поради фактот што за оваа сезона им е многу поголем буџетот, па променети се и сценаристите, и сценографијата, и аудио-визуелните ефекти, итн., и има многу попрофесионален изглед за разлика од првата сезона. Официјална дата за отпочнување на сезоната е 02.01.2017г. Во меѓувреме излегоа и неколку stills од сцени, кои ќе ги ставам во спојлер во продолжение: Spoiler: Stills